18. december 2008

Prisuddeling og juleferie

Marianne og Tine, de kære strikkvinder, har givet mig denne pris. Tusind tak skal I ha´- jeg er meget beæret :-)


"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.

De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"

Opgaven lyder nu på, at jeg skal give prisen videre til otte andre og det er ikke let. Jeg har blogget siden juni måned i år og det har været en rigtig god oplevelse, takket være alle jer strikkvinder derude, der gider læse med og kommentere i tide og utide.

Dernæst er der al den inspiration, jeg hver eneste dag henter ved at følge med hos jer. Tak for det. I skulle alle ha´en pris for at dele jeres strik-liv og lidt andet også :-) med os andre. Det faktum, at denne pris hver gang må gives til otte nye, gør dog, at der er stor sandsynlighed for, at I alle får en pris på et eller andet tidspunkt:-)

Men nu til sagen. Opgaven her har næsten udviklet sig til et logistisk helvede, for hvem har nu fået og hvem har ikke?

Alle I Århus- og omegnskvinder, der har lukket mig ind i varmen til strik-in, er selvsagt absolutte prisvindere, men I har jo fået - i hvert fald næsten allesammen :-) Men der er også andre, der følger med her og som jeg trofast følger. Så derfor....

...vil jeg gerne give prisen til Merete, som var den første, der kommenterede på min blog og som laver verdens fineste sjaler :-)

Dernæst har jeg stor fornøjelse af at give prisen til disse to unge strikkvinder Sascha og Puttenings, der alene bør hædres, fordi de fører den stolte strik-tradition videre og skriver absolut underholdende om deres strik-liv :-) PS: De laver også nogle seje ting!

Karin er netop kommet til og har altid en opmuntrende kommentar i ærmet, så hun skal også have prisen - desuden er hun et rent kniple-talent. Nynne har heller ikke været med så længe, men er heller ikke sen til at sende en hilsen og vise sine fine ting, så værsgo`:-).

Pia, der laver så skønne striksager og ofte har en kommentar til mig :-)

Denne svenske kvinde, der husker mig på, at jeg er Sverig´o´man, pas bare på, jeg indtager Sverige til sommer og Helle, der er så inspirerende og altid har en sød kommentar.

Jeg må også give den til Jette, den kyndige strikker, der altid kan få én til at smile, selvom man har lavet noget fejlstrik og Tina, der er så pokkers kreativ og god til alverdens ting.

Hov, siger de af jer, der stadig følger med. Det var vist 10. Ja, men jeg må vel også godt uddele lidt flere, nu hvor jeg har fået to priser?? Faktisk må jeg vel uddele 16? :-)

Hvis jeg nu virkelig har seks styks tilbage, uddeles de hermed til alle de faste læsere, der orker at kikke med her og som jeg følger tæt. Tak fordi, I gider dele med mig og give inspíration videre.

Tilsidst vil jeg lige nævne, at jeg kun gik ind på at lave dette tidskrævende indlæg, fordi jeg nu har juleferie - og jeg mangler altså stadig lige en gave eller to :-) Så nu tilbage til strikkeriet!

8 kommentarer:

 1. Tak for de rosende ord :-)

  Og tillykke med prisen. Den er velfortjent.

  Sikke dejligt at du har juleferie allerede!
  Bare det var mig :-)

  SvarSlet
 2. I lige måde, Tine :-)

  Og jeg er jo i den heldige situation, at jeg selv bestemmer, hvornår jeg har ferie i øjeblikket :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare en sød Strikkeheks, jeg er meget glad for at du har givet mig en pris! Det er simpelthen bare så dejligt at få den slags anerkendelse, og så oven i købet efter så kort tids blogging.

  Tusinde tak, det gør godt indeni ;o)

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med prisen. Det er altid dejligt når nogen påskønner een. Det er ikke så brugt i Danmark, men måske er det ved at forandre sig.

  SvarSlet
 5. Eej altså.. så sidder man her og bliver samme farve som sin nye røde cardigan mens et kæmpe smil breder sig over ens fjæs.
  TAK:D er helt beæret.

  SvarSlet
 6. Hej Lene

  Tusinde tak for de skønne ord, Jeg vil give dig ret i at vi får meget tilbage her inde i blogland også mere end jeg havde troet på. Jeg vil forsøge at finde nogen som endnu ikke har fået en pris.

  God juleferie.

  SvarSlet
 7. Puttenings, Karin, Sascha og Helle: Det er så velfortjent - og dejligt at kunne glæde jer :-)

  SvarSlet
 8. Tak for utmärkelsen, jeg er så stolt, hvilken julegave! God jul og godt nytår og velkommen till Sverige i sommer!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.