21. september 2008

Eastlake

..... er færdig og jeg er fuldstændig vild med den. Jeg er glad for, at jeg fik ideen til at strikke den i fin. tynd uld, for jeg synes, det klæder den. Jeg er sikker på, jeg kommer til at slide den op til sidste trevl :-) Jeg er fuldstændig vild med garnet og farven, som jeg for mig selv benævner magisk lilla for der er virkelig magi i den måde farven changerer. Se billede længere nede, hvor farvespillet ses tydeligere. Garnet er Marianne Svits håndindfarvede mørke lilla.
Den har været skøn at strikke, jeg har følt mig tilpas underholdt med bladmønster på forstykke og hulmønster på ærmerne. Man skal bare lige huske at gå ind på Norah Gaughans hjemmeside og skrive fejlrettelser ind i sin egen bog :-) Jeg mener dog alligevel, at der mangler en p. i bladmønsteret, når man når til gentagelserne øverst i mønsteret, men det klares nemt, ved at indføre en tredie mønsterp i gentagelserne. Jeg synes, det var forholdsvis let at se, hvad der manglede og har noteret det i min bog. Måske er der næsten ikke behov for gentagelserne, hvis man strikker i det foreslåede tykkere garn.


Fakta:

Eastlake - Design Norah Gaughan. Inspirationen fik jeg hos Jette, der i et indlæg gjorde mig opmærksom på Norah Gaughan.

Garn: Marianne Svits håndindfarvede magiske lilla (mørk lilla :-)). Anvendt: 165 g. Jeg strikkede den breddemæssigt i den næststørste størrelse for at tage højde for det tynde garn og de tynde pinde og brugte længden fra en str. small. Den er vel blevet en str. small/medium i færdig udgave.

Pinde: nr 3