1. november 2008

Koolhaas Hat og A Scarf Askew

Det ville være synd at sige, at mine sønner er de største aftagere af det, jeg strikker, men jeg forsøger at komme igennem med noget en gang imellem :-)

Min ældste søn havde fødselsdag her forleden og jeg strikkede dette sæt til ham som en lille ekstra gave. Da jeg i sin tid, så Jared Floods Koolhaas Hat var jeg bare helt solgt. Den var dog ingen fornøjelse at strikke, måske fordi jeg strikkede på tykke strømpepinde nr. 5 og desuden sad og fumlede med en hjælpepind til de fine "cables". Det var måske her, jeg skulle have afprøvet magic loop metoden i stedet :-)Herrehalstørklæder er ud fra min erfaring ikke særlig sjove at strikke - man kan jo ikke strikke lace :-) så jeg forsøgte at finde et tørklæde, der ikke bare bestod af glat eller traditionel rib. A Scarf Askew fandt jeg som gratis opskrift på Ravelry hos Emily Gifford og det byder på en simpel diagonal rib, som man dog desværre overhovedet ikke kan se på billedet. Jeg holdt det kort 1m og 20cm fordi jeg ved min søn helst vil have det under jakken.

Han var vild med designet, men desværre var hans dom over garnet, at det kradser lidt, så nu må jeg se, om det er en ommer :-)

Fakta: Koolhaas Hat - design Jared Flood og A Scarf Askew - Emily Gifford

Garn: Donegal Silk - 95% uld, 5% silke (silken er fine små farvede bomber i garnet) fra Marianne Svit

Forbrug: ca. 150 g

Farve: Graphite

Ellers går jeg bare og glæder mig til, at jeg skal til strik-in i morgen hos Irene. Hvor er jeg bare glad for, at jeg er kommet med i sådan en strikkegruppe :-)