17. oktober 2008

En tur i Hundredmeterskoven?

... Selvom jeg stort set ikke har haft tid til at strikke, eller blogge for den sags skyld, så er Ellery alias Peter Plys-trøjen blevet færdig og særdeles velegnet til en lang tur i efterårsskoven. Strikket i tyk, gul Kauni tror jeg næppe den kan blive varmere. Jeg tror også den næsten kan virke som camouflage-tøj derude :-)



Min mand forsikrer mig, at han elsker den - også selvom ærmerne er blevet lige lovlig lange. Og jeg vælger at tro ham, for han har nægtet at tage den af siden han fik den på :-) Okay, han går altså også rundt ude i haven lige nu!!!



Ærgrelse skal lægges på hylden, for det kan virkelig ikke betale sig at bruge sin gode energi på det! Derfor er jeg også for længst holdt op med at ærgre mig over, at jeg troede den skulle strikkes på p. 7 i stedet for 4,5 ;-)

Trøjen er blevet meget varm og meget tung at svinge rundt med i vaskebaljen - men prøv lige at se mønsteret, det er faktisk rigtig flot og utraditionelt. Lidt lace kombineret med snoning - på en herresweater - langt fra almindeligt, men i Elsebeth Lavolds kombination ender det faktisk med at blive maskulint. Fra ærmerne fortsætter man snoningen hen over skulderen, hvilket også er en ret sej detalje. Det kræver omhu under monteringen, at sy snoningen på for og bagstykke.

Fakta: Ellery - design - Elsebeth Lavold - The take five collection

Garn. Kauni 100% uld, pinde 7.