25. juli 2008

Egen påfugl på plænen

Klokken 23.55, den 24. juli, i det herrens år 2008, gjorde jeg min påfugl færdig.! Næste morgen (altså i dag :-)) blev den vasket og spændt ud. Nogle iagttog processen med ophøjet ro. Thomas O´Malley er ikke strikkeinteresseret, men fandt dog en vis spænding i at se mig bakse rundt med de store flamingoplader, jeg har købt til netop denne lejlighed.Og her er den så: Min version af "Pretty as a Peacock". Den overstiger alle mine forventninger. Det er det største og mest fantastiske sjal, jeg nogensinde har haft på pindene. Jeg er 100% tilfreds og mere til. Garnet fra Lisbeth Klode på Fur har været helt fantastisk at strikke med og meget drøjt i brug. Det er så lækkert og jeg kan ikke anbefale det stærkt nok :-)

Okay, jeg skal blankt indrømme, at jeg indimellem har ønsket påfuglen hen, hvor peberet gror, men den er al besværet værd. Den ses her udspændt på flamingoplader, men også spankulerende rundt på plænen. Nyd nu synet, for selvom jeg har besluttet, at jeg må lave "nogle" flere (ja, lige nu er jeg ret høj, fordi det lykkedes) kommer det nok til at vare et stykke tid før jeg laver version 2:-)


Fakta: "Pretty as a peacock". Jae Koscierzynski - Some Knitting Required.

Idéen fik jeg her: http://garnnyderen.blogspot.com/2008_05_01_archive.html og mønsteret har jeg købt her: http://www.socktopus.co.uk/product_info.php?products_id=419

Garn: 100% Merino uld fra Fur - Naturfiber A/S - farve nr. 4033 - Anvendt: 240 g. Købt hos Lisbeth Klode Furø gårdbutik.

Pinde nr. 4