21. november 2016

Varm chokolade

..... dét hører årstiden til. Ikke bare når der er fødselsdag, men også når man har været til hundetræning i silende regn - ja, så er der faktisk ikke noget, der varmer bedre;-) Jeg elsker november - jeg elsker efterårsvejr - årstidernes skiften i det hele taget - forskellen på temperaturen inde og ude - men det kan godt være lige lovlig meget, når man ikke selv kan vælge tidspunktet - f.eks. til hundetræning ;-) Så er der intet, der slår en kop varm chokolade at varme sig på bagefter! Farmors lille Stump er blevet 1 år - hun var fint klædt på med sløjfe i håret :-)


Fødselsdagstrøjen er først blevet færdig nu - men så havde vi jo lejlighed til at invitere på varm chokolade i lørdags :-) Rester i Sterk fra alle de mange strømper gav mig inspiration til en lille "inka-trøje" med snoningskanter.


En snoningsbort giver mulighed for at lave en halskant med rigtig mange masker, der har elasticitet nok til at et barnehoved kan komme igennem og samtidig sidder ordentligt til. Jeg har strikket denne i str. 1 år og den passer Stumpen perfekt.


Jeg arbejder videre med designet og er i gang med at strikke den op i str. 2 år i en anden garnkvalitet og farvesammensætning. Det er virkelig sjovt at arbejde med og jeg skriver minutiøst ned undervejs, så jeg kan nå frem til en opskrift på et tidspunkt. Der er god bevægelsesfrihed for en lille pige, der lige har lært at gå :-)


Hun bobler af ren livsglæde, når hun mærker, hvad kroppen kan. Og så måtte jeg konstatere, at menneskeunger besidder evnen til at bruge dæmpende signaler - akkurat lige som hundehvalpe. Når de små piger er på besøg, holder vi naturligvis skarpt øje med Diva. Men en enkelt gang løb hun direkte med fuld fart mod Stumpen og jeg kunne se, jeg ikke kunne nå at lægge mig imellem! Stumpens reaktion var at lægge sig ned med arme og ben tæt ind til kroppen og ryggen som et skildpaddeskjold op mod Diva. Det er nok det sødeste og sjoveste, jeg har set længe - Diva stoppede omgående fremfærden og forstod, hun skulle dæmpe sig :-)


Så er det for mit vedkommende tid til at åbne klinikken. Ha en rigtig dejlig dag derude og er du ked af novembervejret, så prøv at gå en tur ud i det - for det er virkelig dejligt i dag :-)

Faktaboks
Design: Eget design
Garn: Bund: Rester i Sterk
Garn fra lager: Ja da ;-)
Anvendt: Har endnu ikke gjort det op
Købt hos: garnogco.dk
Pinde: 3,5
Str. 1 år
Bemærkninger: Det har været utroligt spændende at arbejde med design af en trøje helt fra bunden. Jeg er i gang på mange fronter i øjeblikket og nyder hvert minut. Der er bare ikke timer nok i døgnet til alle de ideer, der skal sættes i værk :-)