30. september 2008

Bedre sent end aldrig

.... jeg har jo også været til strik-in. Billeder fik jeg ikke taget nogen af, dem må I se hos Tine, for jeg var alt for optaget af alt det spændende, der foregik i kølvandet på sådan en flok strikke- og garngale kvinder.

Jeg synes, det er spændende at møde mennesker, som jeg kun har kommunikeret med på skrift/blog, fordi jeg altid har gjort mig en forestilling om dem på forhånd. Er de nu som jeg har forestillet mig? Nogle er, andre er ikke, men det, der står tilbage er, at mennesker altid er langt mere interessante og spændende in real life og jeg nød at være sammen med disse skønne kvinder og at have denne fantastiske passion til fælles med dem.

Der blev snakket, udvekslet fifs, kikket bøger, set på garn og også strikket. Lidt. Et par centimeter på Anna blev det da til for mit vedkommende. Taget med til lejligheden, fordi hun bare består af ukompliceret rib. Jeg var glad for, at jeg lige var begyndt og kunne strikke løs uden at tænke over mål, for der var altså en del, der strikkede for langt :-)
På Tines blog har I nok set, hvor meget garn Marianne havde med. Jeg kan kun sige, at jeg var nær ved at hyperventilere, da det blev bredt ud på gulvet. Håber ikke, det bliver for trivielt, men jeg gjorde det igen:


Købte "lidt" ind til julegaver o.a. :-) Når man er blevet forelsket, går det jo ikke over lige med det samme (i hvert fald ikke siden teenage-årene) og jeg er blevet forelsket i det garn og i de fantastiske farvespil. Og inden jeg går i selvsving med gentagelser vil jeg med æren i behold trække mig ud af dette indlæg. Tak for en rigtig god strik-in eftermiddag til alle jer, der deltog :-)