7. december 2015

Til mine dejlige piger

..... har jeg strikket et par "søstertrøjer" - dét skal jeg da prøve mindst én gang :-) Rajas raglan har været et kæmpe hit i Lillefrøs hverdag, så derfor var det oplagt at strikke endnu en, denne gang i en knap så varm udgave i Geilsk bomuld/uld og selvfølgelig skal Lillesøster også have. De trives begge så fint og Lillefrø er ved at finde ud af, at sådan en lille baby ikke udelukkende er en trussel ;-) Her trøjerne i lidt nusset uvasket udgave:


Jeg er også næsten klar med Pæon til "min store pige" - den trøje som jeg lovede min svigerdatter i ekstra barselsgave. Nu får hun den til jul og det er vel heller ikke så ringe endda. Men den viser jeg først, når den er helt færdig. Jeg tænker tit på, hvor dejligt det er at have to sønner og nu få huset fyldt med piger - det er en ganske særlig gave :-)


Jeg er mere end almindeligt udfordret på mit helbred i øjeblikket. Det er ikke noget, der skal ud i dette offentlige rum, men det betyder, at jeg ikke er så aktiv på bloggen som jeg plejer. Jeg trængte til noget opløftende og dét skal jeg da love for, jeg fik. Musikkens Hus i Aalborg i går.


Oslo Gospel Kor løftede min sjæl højt op over hverdagens trakasserier - det var så smukt, så man kun kunne græde. Jeg har taget et billede af den næsten tomme scene fra 1. balkonrække, hvor min mand, min søster og jeg havde udsyn over det hele. I får også lige et glimt af orgelpiberne fra det helt fantastiske orgel, der er bygget til huset. Jeg glædes over, at Aalborg har fået så smukt et musikhus med en akustik, der er helt i særklasse.

Og så må jeg da slutte med at vise Lillefrøs første forelskelse ;-) Tænk, det blev i julemanden - betagelsen lyser ud af hende og bemærk lige håndstillingen (her i front med sort elefanthue) ;-)


Vi var traditionen tro til julemarked på Sæbygaard. Hvis I ikke ved det, så er det altså der, julemanden bliver vækket hvert år, så han kan komme ud og passe sine pligter. Jeg synes lige præcis denne julemand kan blive lidt for ordrig og omstændelig, men hvad gør det, når Lillefrø havde en fest :-)

Ha en dejlig aften derude :-)

Faktaboks
Design: Lene Holme Samsøe: Rajas Raglan fra bogen Børnestrik på pinde 3,5 - 4 + ditto Babystrik
Garn: Geilsk Bomuld Uld 55% uld, 45%
Garn fra lager: Arv fra Irene som jeg altid tænker ekstra meget på i december.
Anvendt: 150 g til begge trøjer
Farve: Rød, C31
Købt hos: Arv fra Irene
Pinde: 3,5 - strikket med den nye Ferrari ;-)
Str. 4 år og 3 mdr.
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger: Jeg siger det igen: Et fund af en børnetrøje.