18. december 2009

Jeg har opholdt mig i en anden verden

... befolket af kaninen Perle, pandaen Peter og Dinosauren uden navn. Der er tale om to hanner og en hun. Alle tilhører de arten Build-a-Bear og trænger hårdt til lidt fornyelse i garderoben her op til jul ;-)

Det er klart, at det ikke må blive for tøset til de to hanner. Derfor har jeg valgt det helt rå sæt til Dinosauren uden navn. Det består af en tyk trøje, en kasket med sømandsknap og benvarmere.Pandaen Peter er knap så tough, så han får et sæt i blå og turkis. Jeg var bange for, at lusene på trøjen måske blev for tøsede, men pandaen Peter er en mild og kærlig sjæl og slet ikke så rå som Dinosaur, så det går lige an :-)Endelig er jeg flippet helt ud i forhold til kaninen Perle, den lille hun, der selvfølgelig skal ha´ både kjole med flæse, blomstersjal og shopping taske. Alt sammen i den hotteste lilla og ellers ikke spor dikteret efter restekurven ;-)

Jeg har moret mig herligt og fået tømt en smule ud i restekurven. Nu håber jeg, det falder i god jord - sammen med en lille, lille bitte smule chokolade glider det nok ned!

Så har jeg sandelig også fået en award af Snakkemunn og tusind tak for det :-) Der følger ikke rigtigt nogle regler med, men da Snakkemunn har givet den videre til to, gør jeg det samme her:

Jeg giver den til Irene, som jeg betragter lidt som min "blog-mor", ja undskyld Irene, jeg tænker jo ikke aldersmæssigt, men din blog var én af dem, jeg allerførst lagde mærke til med alt dit fine og lækre strik og osen af hygge, som fik mig til at forstå, hvad en ægte strikkeblog er :-) Jeg har længe villet give dig en pris, men det er altid endt med, at du har fået den andetssteds fra først.

Den anden jeg vil give prisen til, er Britt, hvis blog jeg beundrer stort for de altid gode, underholdende og lærerige beskrivelser af strik og alt, hvad dertil hører. Du deler så flittigt af dit vid og din erfaring og stor tak for det :-)Inden jeg ønsker god jul, for jeg aner ærlig talt ikke om jeg får tid til at lave flere indlæg inden jul, vil jeg lige vise adventsgaven fra 3. søndag i advent, for det er garnkram ud over det sædvanlige. To bundter håndfarvet Dream in Color i farven Nightwatch (hvor jeg elsker de navne ;-))Rigtig glædelig jul til alle, der læser med her :-)

Faktaboks
Design: Tillæg til Hendes Verden, nr. 6, 2009 og nr. 48, 2009
Garn: Diverse rester
Garn fra lager: Ja, i den grad :-)
Anvendt: Ca, 100 g
Farve: Blandede :-)
Købt hos: Alle mulige
Pinde: Addi Click, der stadig fungerer til ug, str. 3,5 og 5
Str. Build-a-Bear
Ny teknik: Ingen, men hvor er det hyggeligt at strikke så småt :-)