14. juli 2014

Hvid snoning

.... er færdig. Tak for alle jeres forslag og links. Hvor i verden kan man få så meget hjælp så hurtigt? :-) Jeg besluttede mig for at "tvangsvende" snoningen, et kneb jeg har brugt en del gange før, dog altid kun på smalle snoninger som også er tilfældet her. Måske savner jeg det røde hjerte, men så kan jeg jo bare sy det på igen :-)



Indgrebet er meget simpelt og involverer hverken opklipning eller nogen form for tilbagetagning eller pillen op. Med en hjælpepind tages de masker op, der er drejet forkert ( i dette tilfælde 2), garn sættes til og de 2 masker på hjælpepinden strikkes og placeres i den rigtige retning. Med en nål trækkes en tråd igennem hver maske og der hæftes på bagsiden. Operationen bliver fuldstændig usynlig, spørgsmålet er altid bare om man orker at udføre den ;-)

OBS: Anne har lige gjort mig opmærksom på endnu en fejlvendt snoning øverst oppe. Den er jeg i gang med at rette nu. Nyt billede kommer snarest ;-)  Sådan - nu er der så to fejlvendte snoninger, der er blevet tvangsvendt :-) Tak, Anne :-)


Garnet jeg brugte denne gang er Linea og det var dejligt at strikke med. Desværre findes det kun i nogle ret douche farver som ikke lige tiltaler mig. Så var det jo godt, jeg på forhånd havde besluttet mig for hvidt.


Jeg har været forbi Ho-strik. Det har jeg gerne villet i flere år. Jeg elsker udvalget i Isager og Karen Noe kvaliteter og Jane har ofte tilbud på netop disse kvaliteter og her taler vi om ægte vestjyske tilbud - ofte 25 %. Det kan jo selv en nordjyde forstå ;-)


Der var dog ingen brandtilbud, men alligevel de sædvanlige %´er, når man er oprettet som kunde. Det var skønt at nusse rundt i den trange, men godtt pakkede butik, at gå i dybden med alle Karen Noe kvaliteterne og det endte da også med at blive temmelig dyrt! 


Hvad jeg købte må vente til senere indlæg - her blot et par stemningsbilleder fra butikken, der som nævnt er trang, men spækket med dejligt garn :-)




Her taget på fersk gerning - jeg måtte også lige ha´ et enkelt Karen Noe kit som jeg har ønsket mig længe. Måske kan du se, hvad det er? ;-)

Ha´ en dejlig mandag derude. Her fortsætter ferien og der er MASSER af projekter på pindene - ferie er jo som skabt til meditation, især på sådan en gråvejrsdag ;-)

Faktaboks:
Design: Annette Danielsen: Snoning
Garn: Linea . 37% viscose, 34% hør og 29% bomuld
Garn fra lager: Købt til formålet
Anvendt: Nøjagtig 197 g mod opskriftens forslag på 300 g (har lavet 3 kvart ærmer i stedet for lange)
Farve: Hvid
Købt hos: Hønsestrik i Aalborg
Pinde: 2,5
Str. S
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger:  Denne gang har jeg forlænget stykket mellem snoningerne og ærmegabet, så snoningerne sidder under brystet. Ærmerne er forkortet med 2 cm og resultatet er blevet en sommerbluse, der vil blive brugt rigtig meget.