15. august 2008

En weekend i selskab med silke

... kan umuligt blive en dårlig weekend. Jeg har truffet den beslutning, at al min strikketid denne weekend skal dedikeres til min røde silkekjole. Nu har den ligget længe nok i bunden af strikketasken. Beslutningen blev truffet i tandlægestolen.


Nu er det sådan, at min tandlæge har klinik lige ved siden af en rigtig, dejlig (også ofte dyr) garnbutik - designværkstedet - og i dag lavede jeg den aftale med mig selv, inden jeg gik op: Hvis tandlægen kan reparere det lillebitte stykke, der er gået af min krone, så er der god grund til at fyre "de sparede" penge af i designværkstedet. Ellers gå direkte tilbage til cyklen.

Ja, og enhver opmærksom læser kan nu gætte sig til, at det var direkte tilbage til cyklen. Jeg skal have en helt ny krone. Føj for den. Kreditkortet kommer til at ryge :-)

Men, men. Frem med det positive: Hvis jeg ikke havde fået det chok, var der måske gået måneder før jeg havde fundet den røde silke frem. Og se lige her, jeg er allerede begyndt på ærmet. Jeg tror, den bliver et absolut hit :-)