13. maj 2012

Sikken dejlig dag i dag

Den blev tilbragt i Saltum sammen med Gitte. Vi begyndte i det wellerske univers på Rødtjørnevej i Gug i Aalborg, hvor vi til at begynde med "bare kiggede". Gitte lider af en sygdom, der gør, at hun bliver handlingslammet, når hun ser for meget garn på én gang, så vi forlod garnudsalget, for at se nærmere på Saltum Uldfestival.

Jeg synes festivallen var "lidt bette" i år, på mig virkede det som om der var færre stande end der plejer, men den skal jo efter sigende være blevet større, eller hva? Nogen derude, der kan opklare det? Nå, men sådan er der jo så meget. Det var bestemt heller ikke fordi vi manglede input. Jeg faldt over denne:


Den hængte smuk og gul på gine, men da det ikke var min "gule" måtte jeg jo vælge en anden farve - det blev sådan en smuk blå-agtig en ;-) Jeg ville ønske den geilske bomuld/uld var i lige så mange flotte farver som den geilske tweed, men det er den ikke. Men så kan jeg jo lave en vintermodel på et tidspunkt i tweeden :-)

Hos Birthe Sahl købte jeg nye stjerner til mine ørenringe - jeg skal jo ha´ nogle til de dage, hvor jeg går i rødt :-)


Tine stødte vi ind i overalt, hun var der også sammen med et par veninder. Da vi kom tilbage til Weller, var hun sørme også der, så fik vi jo lige et ekstra knus :-) Jeg fandt også ud af i dag, at Garnudsalg ligger ca. 1 kilometer ned ad bakken fra hvor jeg bor! Det havde jeg ikke lige observeret før :-)

Jeg havde vist Gitte mit garnskab inden vi tog hjemmefra - bare så hun kunne hjælpe mig med at købe knap så meget garn. Jeg ved ikke ..... Synes ikke helt det virkede efter hensigten. Tværtimod lånte hun mig ekstra kontanter ;-) Jeg måtte ha´ denne dejlige, fede, bløde bomulds/alpaca fiber og den var altså på tilbud! Den skal bruges til et af projekterne i Naturlig Strik :-)


Jeg måtte også lige ha´ den fuldstændig fantastiske røde angora, der selvfølgelig også var på tilbud! Den skal bruges til en lillebitte 50´er agtig cardigan :-)


Og så måtte jeg lige til allersidst låne af Gitte for også at få denne dejlige cone med uld/silke hjem at stå på mit eget lager ;-)


Behøver jeg sige, den var på tilbud? ;-)

Da Gitte og jeg kom hjem med hindbærsnitter (har ikke smagt en hindbærsnitte, siden jeg gik i 5. klasse og jeg gik efterfølgende i totalt sukkerchok ;-)) ventede den fineste buket fra mine drenge og Lillefrø ;-) Min ældste søn havde også købt en buket til min svigerdatter, for: "Nu er hun jo mor", selvom Lillefrø stadig opholder sig i maven :-)


Så hvis du synes, der er lige lovlig mange smileys i dette indlæg, jamen så er det fordi, det har været en rigtig dejlig fridag  :-)