24. marts 2017

En eftermiddag i Aalborg

.... nærmere gps koordinater - en garnbutik i Danmarksgade. Didde er flyttet ind i Skabagtig og så ville jeg flytte med for en stund ;-) Kathrine, der ejer butikken, var ude at rende lige da jeg kom, så Didde passede butik og Danmarksgade imens.


Jeg har for nylig fået den nye Crush med posten og var af den grund nødt til at foretage et par investeringer


Jeg købte den lækre Silk Mohair som jeg har prøvet før til Silent og Line, en blanding af bomuld, viscose og hør, som jeg aldrig har strikket med, men som jeg forventer mig meget af ud fra gramseværdien - projekt endnu ikke helt fastlagt, men måske en Ice :-) Nye fantastiske farver var lige kommet hjem i Hedgehog sock minis - man bliver da totalt forårsglad af at kikke på dem :-)


Andre Hedgehog fibre er anvendt til de to Stephen West sjaler som Katrine tv og Didde har på - det er utroligt så forskelligt det samme sjal falder ud alt efter, hvilke farver der vælges. Her står de bl.a foran paletten af Holst garn - butikken fører den tynde uld og alpacca.


De lækre Malabrigo garner var blevet lidt for meget gemt væk efter min smag, men det er måske fordi butikken er ved at sadle om til forår/sommer??


Der gik hurtigt et par timer i den hyggelige butik, for jeg måtte også lige snakke med nogle af de kunder, der gik til og fra - flere kendte jeg fra andre strikkesammenhænge, hvor godtfolk er kommer godtfolk til :-) Og kære Vibeke, tak for din hilsen :-)

Og hvad skal du lave i weekenden? Og du kan jo spørge mig om det samme! Jeg har lyst til at svare, at jeg skal strikke på en af de nye Kim Hargreaves modeller, men det skal jeg ikke, piv. Der mangler nu halvandet ærme på herretrøjen fra Dæxel og den skal bare strikkes færdig, men jeg må indrømme, at den er ved at tage pippet fra mig - jeg bliver bare aldrig fan af flerfarvestrik. Men det bliver den flotteste herretrøje, jeg nogensinde har strikket, så derfor bider jeg tænderne sammen og fortsætter til den bitre ende! Jeg tror - ud fra den banden og svovlen, der kommer fra sofahjørnet, at min mand har fattet, hvilken ufattelig, uselvisk kærlighedserklæring, det er at strikke den trøje, he he ;-) Han forsømmer heller ikke en lejlighed til at fortælle, hvor meget han glæder sig til den ;-) Det manglede da også bare!

Rigtig god weekend - tak for alle jeres kommentarer og mails :-)