1. maj 2010

Boligtekstiler :-)

En stolehynde er hvad det er blevet til siden sidst. Den har ædt en stor del lagergarn, da den er hæklet i tyk bomuld i det gode, gamle bølgemønster og meget mere er der ikke at sige.

Den har været tung at sidde med, men det er til gengæld så meget hurtigere at hækle end at strikke.

Ellers tumler jeg med en sommerbluse i restegarn i eget design, men den har mildest talt drillet og jeg har netop trevlet det meste af den op. Nu vil jeg bruge aftenen på at komme ajour med den igen og så håber jeg, at der snart er noget at vise frem.

Eftermiddagen har jeg brugt på I forms kvindeløb i Aalborg. Det er første gang jeg deltager i sådan et officielt løb og jeg slog min egen rekord med flere minutter, fordi det var mig ganske umuligt at tage den med ro iblandt 5500 andre kvinder ;-) Desværre bliver den rigtige tid ikke registreret, fordi jeg stod i kø for at komme over målstregen - faktisk gik der 3m og 10 sek med det (man har vel sit pulsur med ;-)) og derudover måtte jeg bruge to minutter på at vente på at komme over en smal bro ved havnen, fordi den heller ikke var bygget til, at så mange kvinder løb afsted på én gang. For mig, der bare skal slå min egen rekord er det ligegyldigt, men for alle dem, der var i seriøs konkurrence var det virkelig irriterende og der var da også højlydte eder og protester!

Her kommer jeg lige til køen på målstregen (den røde jakke midt i billedet) ;-)

Det var en fantastisk oplevelse, sikke en stemning og det bliver bestemt ikke sidste gang :-)

Faktaboks
Design: Stríkkeheksens stolehyndebetræk ;-)
Garn: Turté bomuld, 100 % bomuld
Garn fra lager: Ja
Anvendt: 664 g
Farve: Lilla, turkis og grå (har ikke farvenumre)
Købt hos: BC garn (tilbud sidste sommer)
Pinde: Hæklenål 4,5
Str. 60 x 60 cm
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Garnet er temmelig hårdt i det og derfor også meget anvendeligt til "boligtekstiler", men ikke særligt behageligt at hækle/strikke i.
Løbelængde: 100g = 120 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 796,8
Forbrug i løbende m ialt i år: 16003,8 m
Anvendt garn i år: 4kg og 407 g