29. december 2008

Saturday-In-The-Park perfect dress

..... Så blev der endelig lidt tid til at blogge og jeg vil starte med at afsløre den julegave, jeg strikkede i det røde Silkbloom. Må jeg præsentere: Saturday-in-the-Park perfect dress


Når jeg giver sådan en gave, giver jeg altid fuld returret til pengene, for jeg vil nødig ende som sådan en strikketante, der laver hadegaver til hele familien :-)

Hvis man nu enten ikke kan passe, eller bryder sig om, sådan et stykke hjemmestrik, så synes jeg, det er ok at få det byttet. Men som I kan se blev det ikke nødvendigt, kjolen sidder perfekt og min svigerdatter blev rigtig glad for den :-) Hun er fuldstændig vild med materialet og jeg kan kun give hende ret - det garn er virkelig lækkert.

Da hun er sådan et lille nips, har jeg lavet en enkelt afvigelse fra mønsteret i taljen, hvor jeg har lavet stykket med de falske snoninger kortere. Ellers er den helt efter bogen.

Fakta: Saturday-in-the-Park perfect dress fra Stefanie Japel: Fitted Knits
Garn: Silkbloom, 45% morbærsilke, 55% soft merinould, farve ib31 fra BC-Garn, anvendt knap 400 g til en str. mellem small og extra small
Pinde: 4,5


Som tilbehør til kjolen, fik hun dette smukke armbånd, som Tina har lavet. Det passer perfekt til kjolens farve.


Min svigerdatter er også begyndt at strikke og er ved at blive rigtig ferm til det. Så da hun også ønskede sig strikkepinde i julegave, syntes jeg hun skulle have noget ordentligt værktøj :-) Derfor fik hun et knit-picks begyndersæt og lidt garn til et tørklæde, altsammen købt hos Gitte på eventyrgarn.dk, der sælger knit-picks både i sæt og i løs vægt. Jeg var lidt nervøs for, om det kunne nå frem til jul, men modtog det hele dagen efter jeg havde bestilt, så det var rigtig god service. Nu håber jeg min svigerdatter vil få rigtig mange gode strikketimer med det nye værktøj.