26. februar 2014

Sølle 100 g Filcolana lammeuld

.... er blevet til endnu en Uglekjole til Lillefrø. Hun er blevet en "stor" pige nu på snart 20 mdr. og munden står ikke stille på hende :-) Hun taler i hele sætninger og gentager alt, hvad vi siger - her forleden sagde hun "Hold da kæft" - ordret efter sin fars spontane udbrud, så vi prøver at tænke os lidt om, inden vi taler ;-)


Billedkvaliteten bærer præg af endnu et kendetegn ved den kære, kære unge - at hun aldrig er i ro i mere end få sekunder ad gangen. Yndlingslegetøjet er "alt, hvad der kan køres på" og lego. For at Lillefrø skal kunne bevæge sig ordentligt på diverse køretøjer, har jeg lavet kjolen lidt kortere denne gang, dvs. samme længde som sidst!


Den 1. uglekjole er også blevet væsentligt forkortet og reduceret til str. helt lille baby, da den røg med en bunke tøj fra gulvet ind i vaskemaskinen. Sådan kan det gå i en travl børnefamilie og så strikker farmor selvfølgelig noget mere - det sku´ da bare mangle ;-)

Lillefrø har en rigtig god ven og det er katten Duchess, der underligt nok er helt vild med den noget ustyrlige tumling.


Hun finder sig i stort set hvad som helst og kommer gerne frem, når Lillefrø er på besøg. Usædvanlig katteadfærd, hvis du spørger mig, men Lillefrø er selvfølgelig også noget helt, helt særligt ;-)


Strikkeglæden har aldrig været større her hos mig. Jeg er i gang med indtil flere andre projekter til Lillefrø samt en større fødselsdagsgave til hendes mor. Nåh ja, så er der jo også Kraka-tørklæde til min anden svigerdatter og Ellen Holms vævestrikcardigan til mig selv. Vævestrik bliver tema i strikkecafeen i Hønsestrik på torsdag, så det var jo en oplagt lejlighed til at få sat gang i det projekt - opskriften er indkøbt for hvad? Næsten to år siden ?? da jeg var til workshop hos Ellen Holm. Bedre sent end aldrig ;-) Jeg glæder mig hver eneste gang, jeg sætter mig med pindene og nyder, at der igen er lidt mere tid :-)

Håber, at jeres strikkeglæde derude er lige så boblende - ha´ en rigtig dejlig aften :-)

Faktaboks
Design: Else Schjellerup for Design.club.dk: Uglekjole
Garn: 100% lammeuld fra Filcolana
Garn fra lager: Ja
Anvendt: 100 g
Farve: Mørk rød
Købt hos: 123knit.com
Pinde: 3
Str. 2 år
Ny teknik:  Nej
Bemærkninger: Næste kjoleprojekt til Lillefrø skal nok være Bente Geils: Skønhedspletter. Håber, jeg kan købe ind til den ved Fiberfesten i Ry, hvor jeg bl.a. skal deltage i Bente Geils workshop.