11. april 2010

En enkel sag

.... der ikke skal ha´ så mange ord med på vejen, er Lene Holme Samsøes Bluse med Flæsekrave. Den har været færdig i et stykke tid, men da jeg fik en ordentlig feberforkølelse lige efter 18-års-fødselsdagen blev den først monteret for nylig. Og så skal jeg vist til at finde en anden farve end blå :-)

Den er strikket i Silkbloom og jeg fik såmænd opskrift og garn i julegave! Det er et superlækkert garn som jeg i sin tid brugte til svigerdatterens kjole. Nu har jeg iøvrigt to af slagsen, altså svigerdøtre, så jeg må finde en måde at benævne dem på ;-) Jeg vil strikke denne model i bomuld også, det er ganske vist!

Her nydes den første forårssol og den første friske luft i fire dage! Lige inden jeg skulle mødes med de sædvanlige strikkegale kvinder - denne gang hos Anita, der ikke blogger :-)


Jeg var totalt udmattet, da jeg kom hjem, hvilket kan skyldes tidligere omtalte forkølelse, men måske også det særdeles høje lydniveau, der opnåes ved at sætte 12 glade kvinder sammen ;-)

Nu vil jeg for første gang i flere dage ud at gå en lang tur. Hvor jeg glæder mig - og så håber jeg, at jeg er frisk til løbeturen igen i morgen.

Ha´ en rigtig dejlig søndag :-)

Faktaboks
Design: Lene Holme Samsøe: Bluse med Flæsekrave
Garn: Silkbloom, 45% morbærsilke og 55% merino
Garn fra lager: Ja da, julegave ;-)
Anvendt: 320 g
Farve: ib11
Købt hos: BC garn
Pinde: Addi click nr. 4,0
Str. Medium
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jeg har lavet trekvart ærmer, hvor originalen har helt korte ærmer.
Løbelængde: 100 g 280 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 896 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 12249 m
Anvendt garn i år: 3kg og 231 g