16. oktober 2009

Det hele foregår bag kulisserne

.... så der er ikke meget at vise frem i øjeblikket. Et par pulsvarmere i resterne fra mit Spindelvæv er det eneste, jeg kan vise frem denne uge, men det betyder jo ikke, at der ikke arbejdes igennem!

Det ser endda ud som om jeg kun har strikket én, men jeg måtte selv tage billedet og jeg synes trods alt, den gør sig bedst på. De er strikket ud af mit hoved, men mønsteret har jeg hugget fra snoningernes og vikinge-ornamenteringens mester Elsebeth Lavold og har genbrugt et par rapporter fra Margery.

Men der foregår faktisk ret meget. Annette Danielsens Cumulus er kommet på pindene, det er et bestillingsarbejde fra en veninde, så selvom jeg ikke kun strikker på den, så har den fået højeste prioritet. Bente Geils Bagtanker og Jean Moss Chill er lige i hælene på den og derudover eksperimenterer jeg med en kjole eller to og min egen kraftigt ændrede version af Cumulus i Marianne Svits nye, tynde silkeuld. Og så burde jeg vist snart gå i gang med "Nederdel med kiler" fra fru Rønberg som jeg købte i Saltum i sommer og Hanne Falkenbergs Viktoria som jeg for længst har fået hjem. Og ..... Ja, jeg må bare konstatere og acceptere, at der altid er langt flere ideer og garn på lager end der er tid, men det hele bliver jo strikket på et tidspunkt og jeg nyder hvert sekund :-)

Dog er der en enkelt plage!


Jo ældre hun bliver, desto mere terror udøver hun. Hun vil være med til/i alt.


Hun er indekat, så hun er på en måde undskyldt. Hun har et energioverskud uden lige og selvom vi forsøger at lege det ud af hende, har hun altid overskud til lidt terror. F.eks. er hun begyndt at stikke af med mit strikketøj ved at tage et bundt garn i munden og så løbe så hurtigt hun kan med pinde og det hele efter sig! Denne leg reserverer hun dog til mig, hvis jeg ikke gider ha´ hende på skødet, medens jeg strikker. Heldigvis er hendes bror totalt ligeglad med strik og forventer intet andet end at blive kælet i døgndrift ;-)

Nå, men tilsidst mit "svar" på udfordringen fra Fru Westerskov. Jeg skulle finde syv orange ting og det er sjovt, hvad der sker med ens hjerne, når den får til opgave at fokusere på en bestemt farve. Jeg troede ikke, jeg kunne finde syv ting, men det endte med, at jeg kunne ha´ fundet endnu flere.
Jeg har også fået en turkis udfordring fra Birthe og det bliver jo nemt, men må vente til en anden gang. Hexen har givet mig en lyserød udfordring og der tror jeg nok jeg synker i knæ, jeg har ikke syv lyserøde ting, men jeg har da tænkt mig at kikke ordentligt efter ;-)

FaktaBoks
Design: Strikkeheksens pulsvarmere med Elsebeth Lavolds snoninger :-)
Garn: 100% Merino fra Fur
Farve: Kaki/army grøn
Købt hos: Furø Gårdbutik Klode
Pinde: 3, Magic Loop
Str: ?
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jeg er ikke 100% tilfreds med pasformen, den må der arbejdes lidt på. De er lidt store i den nederste del.