16. april 2010

Ih altså

... hvor er de fine :-) Disse sjalsnåle fra Lykke. De er genialt tænkt i al deres enkelhed og så smukke, at enhver strikker bør eje mindst én i alle yndlingsfarverne :-) Her er jeg startet med en turkis og en lilla

De bliver et hit, det er jeg helt sikker på. Tak til Yt for tippet :-) Jeg har længe været på jagt efter gode og smukke sjalsnåle og nu har jeg fundet dem.

Har jeg strikket i denne uge? - ikke meget, for opgaver i haven har taget min tid, men jeg er dog blevet færdig med en såkaldt Lacy Bactus. Den skal i gaveskabet som martsbidraget til julegaveknitalong - ja, jeg er bagefter, men satser da på snart at være opdateret. Tilgiv mig Sylvia, men jeg orker altså ikke at finde billedet med julekuglerne frem her i april måned ;-)


Og så mine damer, vil jeg gerne vise jer min dragkiste (en dragkiste er ifølge madam Munch en kommode og har efterfølgende konstateret, at dette stemmer. Tak for rettelsen). En foræring fra min svigerfar, der måtte sande, at han havde alt for mange møbler, da han flyttede hjem til Danmark. Den er KÆMPESTOR - faktisk så stor, at vi ikke kunne få den rundt om dørene ind til mit arbejdsværelse - så nu har den fået en plads i stuen.


Hvad mon der kan være i den? Hvor mange kg garn kan der være i sådan et monstrom? Hmm nu må vi se. Indtil videre huser den lidt havehynder efter råd fra Gitte. De fylder ikke engang 1/3 ;-)

Jeg er i hvert fald meget glad for den. Tror jeg vil købe nogle kurve, der kan stables og så langsomt fylde den op med dem. Og jeg sagde ikke noget om, at de skulle fyldes med garn, vel?

I morgen skal jeg til workshop med Christel Seyfarth og Annette Danielsen - jeg glæder mig helt ustyrligt :-)
Ha´ en god weekend

Faktaboks
Design: Strikkelise - Lacy Bactus
Garn: Noro Kureyon Sock Yarn
Garn fra lager: Ja
Anvendt: 78 g
Farve: S40
Købt hos: Pavi Yarns
Pinde: Addi turbo, nr. 3
Str. -
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Hyggeligt, totalt ukompliceret strik - jeg tror det kunne blive lidt småkedeligt i ensfarvet garn :-)
Løbelængde: 100 g 420 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 327 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 12576 m
Anvendt garn i år: 3kg og 309 g