17. januar 2016

Venindevisit

Jeg havde en dejlig tur til Århus i går - det er alt for længe siden, jeg sidst har været der. Ville ønske vi boede lidt tættere på hinanden, Gitte og jeg - men nu må vi bare suge det bedste ud af det samvær vi har. Gitte havde booket bord til brunch her - kl. 10.00 var der halvtomt, kl. 10.30 var der helt fyldt op. Det blev en stor succes - virkelig lækker brunch til en meget rimelig pris a 145 kr og jeg kunne slet ikke spise op :-) Jeg tog et billede af maden, men det blev alt for sløret - måske det lykkedes for Gitte.


Vi skulle naturligvis besøge Tines fine butik - tror det må være Århus´ absolut mest charmerende beliggenhed. Den er virkelig blevet fin med et dejligt udvalg af de lækre Duo garner og meget andet. I vinduet residerede et meget smukt Hanne Falkenberg tørklæde - La Scala, tror jeg det hed - det skal jeg muligvis lave på et tidspunkt. Tine fører også en del Hanne Falkenberg kits.


Der kom dejlige ting med hjem - garnlageret er som tidligere nævnt HELT fyldt op, men jeg måtte have lidt duo silkemerino - ren silke og uld - en kvalitet, jeg virkelig elsker og nå ja - så faldt jeg også lige over en kvalitet fra Rowan som jeg ikke kendte - hoppede næsten ned i posen af sig selv ;-) Jeg "opdagede" Susie Haumanns Knitwear - altså jeg synes, hun bliver bedre og bedre - der er mange lækre ting i den - ikke mindst nogle overkommelige sjalsprojekter ;-)


Derefter turede Gitte og jeg rundt i Århus. Jeg fandt også nye knapper til min uldfrakke. Den er mange år gammel, men har mange år igen, så selvom knapperne var dyre og der skal bruges 12 stk. så er det stadig meget billigere end at købe en ny frakke - det er kun de stofbetrukne knapper på frakken, der begynder at tabe stoffet. Nogle steder skal der jo spares, når der bliver købt så meget garn ;-)


Det går fremad med sjalsproduktionen, men januar måneds sjal har jeg nok undervurderet en smule. Det bliver ikke svært at nå det, men det tager alligevel en del mere tid end jeg har regnet med ;-) Sokkerne er udvalgt og jeg har strikket det, der svarer til ribkanten på begge par. Jeg har checket strømpegarnslageret og der er RIGELIGT - kun ærgrer jeg mig over at det meste er flerfarvet, for jeg har lyst til at strikke ensfarvede strømper med fine mønstre. Uanset lagerstørrelsen har jeg lovet mig selv, at jeg skal prøve dette strømpegarn på et tidspunkt i løbet af sokkeåret 2016 :-)

Nu skal jeg ud at gå i det fuldstændig fantastiske søndagsvejr derude og så skal jeg besøge Lillefrø, der er blevet syg. Ha en dejlig søndag derude :-)