16. september 2016

Cloudy - med fejl

Da jeg nu skulle til Strik & Yoga hos Isager besluttede jeg mig for, at Cloudy ville være et godt bud på en yoga-trøje ;-) Måske husker du, at jeg sidste år strikkede Kim Hargreaves Spray - endda to stk, men jeg kom aldrig til at bruge den turkise og besluttede mig for at trevle op og strikke om. Det gør jeg ellers aldrig, hellere give det strikkede væk end at pille noget op, jeg har syet sammen!


Det holdt hårdt, men lykkedes til sidst og jeg var svært tilfreds indtil jeg fik den op på ginen og vendt om. AK og VE - der var en meget tydelig fejl! Ja først troede jeg der kun var 1, men ved nærmere eftersyn er der en 3-4 stykker - jeg tror, det er fordi den blev strikket lige da Diva var kommet i hus og jeg manglede min nattesøvn!! Det er da i hver fald en god undskyldning :-)


Men det er som det er og det bliver som det bliver (motto fra: Den hundredeårige, der kravlede ud af vinduet og forsvandt) - jeg piller ikke op igen! Den kan i det mindste bruges i haven eller som hundelufter-trøje ;-) Det er ellers en super lækker model, hvor Kim Hargreaves genbruger en del af det mønster som er på Prairie og andre modeller i Wilder. Som de andre er den sjov og meget hurtig at strikke, men ikke med hovedet under armen! Her et stykke af mønsteret uden fejl - jeg er vild med det :-)


September måneds sjal er færdigt - endnu et virkelig lækkert luksussjal, men det hører du mere om sidst på måneden. Min mand og jeg flexer i øjeblikket, så Diva kan få den bedste start og når hun sover sin formiddagslur, så kan jeg strikke - det bliver til en hel del. Eneste minus er, at jeg aldrig ser min mand, for jeg begynder at arbejde, når han kommer hjem ;-) Månedens sokker er også godt på vej - jeg strikker dog lidt langsommere på dem i øjeblikket, fordi jeg har på fornemmelsen, jeg kommer til at mangle garn! Mon det hjælper, he he ;-)


Fin detalje med det længere bagstykke. De smukke knapper er naturligvis fra Birthe Sahl. Til de af jer, der skal til Fanø - rigtig god tur. Jeg krydser fingre for at vejret holder :-)


Jeg lærer nyt hver eneste dag med min lille hund. Og jeg morer mig kosteligt. Diva får de mest besynderlige og ret klamme delikatesser, f.eks. ko-hovedhud-med-hår (dejligt at medvirke til, at alt fra det slagtede dyr bliver brugt) og for et par dage siden begyndte hun at grave disse snacks ned i haven. Grave ned - grave op - flytte til ny lokation - tygge lidt mere i den mere og mere ulækre substans - grave ned - grave op osv osv. I den tid hun er i gang med det, er hun nærmest i trance og helt fjern i blikket - fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde, men tilsyneladende lykkelig :-) I morgen skal vi i legestue for 2. gang - jeg siger jer, det er et kosteligt syn, at se 15 hundehvalpe lege frit i en stor sikret indhegning - det kan jeg ikke undgå at blive glad af, medens min hund lærer at blive ved med at være social overfor andre hunde. Rigtig god weekend derude :-)

PS: For de katteinteresserede: Vi venter på, at Bibi skal standse op, når Diva løber efter hende, vende sig om og give den lille hvalp en advarsel - for så vil der endelig blive fred i det lille hjem ;-)

Faktaboks
Design: Kim Hargreaves: Cloudy fra bogen Wilder
Garn: Rowan Cotton Lustre: Hør: 10%, Bomuld: 55%, Modal: 35%
Garn fra lager: Ja naturligvis og endda strikket op én gang før ;-)
Anvendt: 500 g
Farve: Harebell
Købt hos: Kim Hargreaves
Pinde: 5,5 og 6
Str. Small
Ny teknik: Nej.