11. juli 2008

De gode gamle dage?

Ikke hvad værktøj angår! Da jeg strikkede ærmerne på den turkis kjole, bestemte jeg mig for, at jeg ville strikke rundt på strømpepinde. Jeg havde bare kun et par af de rigtigt gamle i den rigtige størrelse. Nu har jeg så forbandet ondt over håndryggen - det er her på sin plads at takke den kære sjæl, der udviklede strikkepindene og fandt på nye, mere håndvenlige materialer.

Nu har jeg besluttet, at det er absolut sidste gang, jeg strikker med de oldsager, de er jo decideret farlige :-) Jeg overvejer at ønske mig knit-picks i stedet! Jeg kan lige så godt løbe linen ud, nu hvor der alligevel skal ske udskiftning :-)


Jeg bed dog tænderne sammen og fik gjort de ærmer færdige. Resten af dagen kommer til at gå med ferieminder, billedfremvisning, hygge og god mad, for min ældste søn og svigerdatter er ENDELIG kommet tilbage fra deres sviretur til Italien. Så kan jeg få hvilet de ømme hænder i rigtig godt selskab:-)

Jeg må dog lige slutte af med en status. Som jeg har nævnt før har jeg altid en fire-fem projekter i gang ad gangen. Hvorfor? Fordi jeg må have variation. Jeg tror variation er det absolut vigtigste i et menneskes liv:-) Det er stimulerende og gør én glad at se på og prøve kræfter med noget nyt. Jeg har også behov for at have et projekt, der passer til forskellige lejligheder og stemninger. Nå, men status:

Lige nu har jeg gang i en Ente, en tynd, rød silkekjole og en Margery. Egentlig har jeg også gang i et par Fabel strømper, som jeg vist aldrig har fået vist frem, men bedre sent end aldrig, de ses nedenfor. SÅ! Der er faktisk plads til at starte på noget nyt og mon ikke det bliver mit peacock shawl :-)