7. juli 2012

Endelig

farmor? Troede du, det var det, jeg ville skrive? Så kan jeg fortælle, at Lillefrø har andre planer, selvom min svigerdatter havde termin i går. Så vi væbner os med tålmodighed, selvom det holder hårdt :-)

Nej, overskriften refererer til FERIE! Den er netop startet og selvom jeg skal arbejde med en case og skrive en lille sommeropgave, så venter der masser af feriestunder forude, hvor jeg kan sysle med alt det, jeg gerne vil. Blandt andet skal jeg opdateres på blogfronten, det glæder jeg mig til :-)

Jeg har strikket en lille uldtrøje til Lillefrø, for med vejret denne sommer, kan der vist godt blive brug for sådan en.


Let som en fjer og i en farvekombi, der er godkendt til både piger og drenge, endda af begge forældre ;-)
Inden for ganske kort tid ved jeg, om det bliver en dreng eller pige og så kommer pindene jo nok til at gløde!


En Anais 4 i lillebitte boleroudgave er det også blevet til. Den består næsten kun af 1 ryg og to ærmer, der er strikket sammen. Farven er valgt med henblik på at lyse lidt op på den noget mørke sommerkjole - så må vi se, om jeg bliver overfaldet af insekter, der helt garanteret finder den gule farve uimodståelig ;-)


Så tror jeg, jeg har fået nok Anais for denne gang. Jeg arbejder i øjeblikket på Karen Noes Lady Love til min svigerdatter, men der er lang vej endnu, for jeg genoptog først strikningen på den i går aftes. Men hvem ved, hvis Lillefrø har tænkt sig at blive i maven et stykke tid endnu, så når jeg måske at blive færdig :-)


Derudover arbejder jeg på Gullfos-tæppet til Lillefrø, men tror det bliver lidt rigeligt med et uldtæppe på barnevognen de første par måneder, så jeg skynder mig ikke, men nyder at strikke på det.

Tusind tak for alle jeres kommentarer til Anais den tredje. Til spørgsmålet om opskriften findes på dansk - det tror jeg desværre ikke - Jeg vil dog tro, at Kim Hargreaves opskrifter kan følges, hvis man finder en af de mange strikkeordbøger på nettet.

Til de af jer, der har sendt mails til min private mailadresse uden at få svar: Bær over med mig, jeg har simpelthen for mange jern i ilden på én gang og kan ikke nå det hele.

Men nu vil jeg dele ud af mit ferieoverskud og bruge resten af dagen på at læse og kommentere blogge, strikke et par pinde eller 1000 og måske få skik på et par rodede områder i huset ;-)

Ha´ en rigtig dejlig sommerdag derude - regnvejr kan jo ikke spolere ferien for en strikker ;-)


Faktaboks
Design: Kim Hargreaves: Anais fra Misty
Garn: Allino, 50% hør, 50% bomuld fra BC garn
Garn fra lager: Joh, det har da ligget i et par måneder ;-)
Anvendt: 167 g
Farve: Gul nr.23
Købt hos: Bettekun
Pinde: 3
Str.Medium
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger: Jeg har simpelthen strikket ryggen og ærmerne i den længde, jeg synes de skulle ha, syet dem sammen og taget masker op hele vejen rundt og lavet ribkant og et par bånd i siderne.
Løbelængde: 100g = 250 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 417,5 m
Forbrug i løbende m ialt i år:7614,5 m. Jo, jo også halve metre tæller med ;-)
Anvendt garn i år: 3 kg og 320 g

Lillefrøs trøje:
Temahæfte 24 fra Sandnes, model 20
Garn: Rester af Merci og Filcolanas lammeuld i gul og råhvid, altsammen købt hos 123knit.com
Anvendt: Sølle 68 g
Str. 0-3 mdr.

Jeg orker ikke at foretage yderligere beregninger :-)