18. januar 2015

Smoke

.... er det andet projekt fra garnkistens dyb og det er en lækker lille "boxy sweater" fra Kim Hargreaves. Jeg er vild med den store krave og den bløde, fluffy rib-struktur.


Den har været lidt vanskelig at fotografere på denne grå januardag - det er tilsyneladende ikke Nordjylland, der får gavn af de "enkelte solstrejf hist og her" eller også er jeg bare for tidligt ude.


Den består af 4 ens stykker, der syes sammen ved raglan og tilsidst strikkes den store krave op. Jeg har strikket i MoWool - uld med en sjat mohair - og trøjen er blevet fantastisk lækker og blød. Jeg er forelsket ;-)


Konstruktionen i baggrunden er vores kattegård - det var egentlig ikke meningen den skulle med ;-)

Jeg har måttet sidde på hænderne en aften eller to for ikke at gå i gang med nye projekter ;-) og har nøjedes med at købe opskrifterne - og her vil jeg gerne fremhæve min skinnende glorie, måske er det den, der blænder dig derude bag skærmen ;-) Det drejer sig om Abelone og Dagny - to af de nye opskrifter som Sanne Fjalland har designet i samarbejde med Garnudsalg. Jeg kender ikke designeren overhovedet, men faldt helt og aldeles for den lange cardigan Abelone og Dagny tiltalte mig i virkeligheden som en god trøje til sådan én som jeg, der ikke gider det store flerfarvestrik, men gerne vil have lidt mønster alligevel. Nu må vi se, hvornår de kommer på pindene - januar og februar er som bekendt dedikerede til at få færdiggjort igangværende projekter.Næste stop er Polarhavet og derefter vil jeg tro, det kører på Skinner ;-)
Hav en dejlig søndag derude og kryds fingre for, at der ikke kommer alt for meget sne :-)

FaktaBoks
Design: Kim Hargreaves: Smoke fra bogen North
Garn: Blackhill Once MoWool, 85% Uld, 15% Mohair
Fra lager: Ja
Anvendt: Knap 500 g.
Farve: Dyb, mørk lilla
Købt hos: Garnudsalg.dk
Pinde: 8 og 6,5
Str: Medium
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Det tog mig lidt tid at blive gode venner med mønsteret på de store pinde. Den ene pind strikkes ved, at man strikker 2 m i hver maske og dette skal gøres forholdsvist løst, så den næste pind ikke ender med at blive et rent helvede.