17. maj 2014

Saltum med 100 km i timen

Som nævnt i sidste indlæg var jeg i år til Saltum Uldfestival sammen med min svigerdatter og Lillefrø. Når man har sådan en knap 2-årig størrelse med er det hele selvfølgelig på hendes præmisser. Og det bedste hun ved i øjeblikket, er at spæne alt hvad hun kan i en hvilken som helst retning. På den måde oplevede vi Saltum Uldfestival i høj fart ;-)


Det betød selvfølgelig også, at der ikke var så meget tid til at kikke på alt muligt. Eller stå stille og snakke for den sags skyld. Jeg ville gerne have snakket lidt med de gæve kvinder fra Hønsestrik, men jeg nåede kun at vinke til dem i forbifarten - så var det jo godt, at jeg allerede havde købt garn hos dem. Og mon ikke, der bliver købt lidt henover efterårets strikkecafé´er også? ;-)


Ja, hun gaber - men ville hun sove? Tjah, vi traskede rundt i Saltum i en time for at få Lillefrø til at sove og da hun endelig sov, var vi dumme nok til at vove os ind i et telt! Og så var hun lysvågen igen ;-) Så måtte vi skiftes lidt til at gå ind i teltene eller være udenfor og løbe sammen med Lillefrø.

Nu sidder du jo nok og tænker, at det var godt for min pengepung at løbe 100 km i timen, for så kunne jeg jo ikke nå at købe noget? Hmm, hvad skal jeg sige?


Birthe Sahl SKULLE jeg hen til. Nye stjerner til mine ørenringe og nye knapper til min hættetrøje.


Jeg behøver ikke sige, at jeg elsker hendes garner - jeg gjorde et kæmpekup på meget kort tid :-)


Endelig fik jeg købt ind til denne. Geilsk var ikke tilstede, men det var Strikkepinden, hvor jeg kunne købe garn og opskrift. Hvis jeg selv skal sige det, godt gået på så kort tid ;-)


Min svigerdatter forelskede sig i denne her på Charlotte Tønderings stand. I det hele taget forelskede hun sig i mange af de modeller, der var vist frem. Hun er efterhånden en habil strikker, strikker meget, meget fint og jævnt, men når selvfølgelig ikke så meget med Lillefrø omkring sig.

Jeg er i gang med indtil flere sommerprojekter, men forventer 1 af dem afsluttet snarest. Det begyndte jeg så også på sidste sommer ;-)

Ha´ en dejlig Store Bededagsferie derude. Tak for alle jeres søde kommentarer til min Eventyrgenser :-)