5. april 2010

Så skete det

Jeg er mor til to voksne sønner!
Min yngste er blevet 18 med manér og vi har fejret og fejret og fejret. En række pragtfulde dage i selskab med masser af herlige mennesker og masser af god mad. Alt, alt for meget god mad, men lidt trøstespisning kan være nødvendigt i livets overgangsfaser. Jeg er langtfra kommet igennem min vemodige periode, men glæder mig i den grad over den unge mand, han er blevet til. For han er naturligvis helt fantastisk ;-) Overgangen må tage den tid, den nu engang tager! Vemod og glæde går hånd i hånd og mit humør går mistænkeligt op og ned - måske et forvarsel om endnu en overgang i en ikke nærmere defineret fremtid ;-)

En eller to mente jo ikke, at jeg kunne undvære blogland hele påsken, men det har jeg simpelthen været tvunget til, der har stort set ikke været ét ledigt minut :-) Fødselsdagskagen, der blev lavet hele to gange, blev Mette Blomsterbergs hindbær lagkage og den kan kraftigt anbefales. Den smager suverænt godt og er ikke uoverskuelig at lave. Her i 2. version uden lys og uden inskription - må indrømme, at jeg i den grad mangler nogle konditorfærdigheder. Det blev til gengæld et af festens muntre indslag ;-)


Fødselsdagskortet bestilte jeg hos Fredrikke og fødselaren var yderst begejstret :-) Det er hverken første eller sidste gang, at Fredrikke er kortleverandør her i huset, for hun laver nogle meget gedigne og lækre kort. Billedet yder slet ikke kortet fuld retfærdighed, der er så mange fine detaljer, f.eks. små sten, men du kan få et indtryk.

Der har ikke været meget strikketid i påsken, men tilbehøret til Eng har jeg dog fået færdigt. Endnu et par blå Lepidoptera og et lille sjovt Peppy Scarf, set første gang hos Britt. Begge dele tilhører kategorien: Hurtige småprojekter. Og ja, man må godt se lidt slidt og træt ud efter al den festivitas ;-)


Og nu må jeg langsomt forsøge at få indhentet lidt af det forsømte - bl.a. er jeg jo laaaaangt bagefter med bloglæsning! Jeg aner ikke, hvordan jeg skal nå rundt til jer allesammen, men kommer tid, kommer råd.

Håber I alle har haft en god påske :-)

Faktaboks
Design:
Lepidoptera - se data her

Peppy - Peppy Scarf
Garn: Supersocke 100, Emotion II- color, 50% merino, 25% viscosebambus, 25% polyamid

Garn fra lager: Ja
Anvendt: 65 g
Farve: Multifarvet 1215, blå, turkis, grå og hvid
Købt hos: Markno
Pinde: Hæklenål nr. 3
Str. -
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Let og hurtigt at hækle
Løbelængde: 100 g 420 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 273 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 11353 m
Anvendt garn i år: 2kg og 911 g

Vinderne er:

Salt & Peber pulsvarmere går til: trinevalsgaard


Mohair fra Lisbeth Klode på Fur skal hjem til Teresa


Og endelig en ekstra præmie, 100% Merino fra Lisbeth Klode på Fur, der rejser ud til: strikkeentusiasten


Kære vindere, send venligst navn og adresse til

klitgaard.lene[@)gmail.com

Husk at fjerne [ ) omkring @

så sender jeg præmierne til jer hurtigst muligt :-)

Lodtrækningen er foretaget i Excel ved hjælp af funktionen Randbetween() og er derfor 100% uvildig og tilfældig. Håber, I bliver glade for jeres præmier :-)