18. juli 2008

Aagaard Tekstil Håndværk

Det er farligt at blive tippet. Specielt, når tippet er så godt som dét, jeg fik på Jettes blog: http://tankerogspin.blogspot.com/2008/07/aagaard-tekstilhndvrk.html.

Der er stemning for alle pengene hos Aagaard Tekstil Håndværk. Der er masser af kroge med spændende ting, hvor man kan gå og snuse, der er smukke tekstiler i lange baner, der er rigtig mange strikkekits og der er GARN. Endda til særdeles rimelige priser. Der er også et par venlige ejere, der med begejstring viste os, at de var blevet omtalt på en strikkeblog og det bliver de så igen. Det har de bestemt fortjent :-)

Turen her fra Aalborg går over Aggersund, gennem Vejlerne (vikingernes ord for vadested) og tæt forbi Hanstholm naturreservat. Så vi tog hele familien afsted på vandretur og havde madkurven med. Der blev også tid til en afstikker til Agger Tange og de små fiskerhuse ved landingspladsen på Stenbjerg strand. Det blev en rigtig skøn tur og vi takker Jette for det gode tip :-)

"Som et barn i en slikbutik!" hørte jeg min ældste søn sige til min svigerdatter, medens han nikkede sigende i min retning. De var ellers meget tålmodige, medens jeg liiige skulle kikke på garn. Jeg besluttede mig for at lave et "sjal med bindebånd" (et virkelig fint lille sjal som kunne beses i strikket tilstand) til min svigerdatter og købte et kit med opskrift og garn og så lige lidt ekstra Shetlandsuld til et par stykker mere, det er jo altid godt at kunne give en gave :-) Derudover fandt jeg islandsk uld i den der fantastiske valmueagtige røde som bare er så smuk. Det måtte jeg også have. Garnet vejes og prisen er 50 kr for 100 g uld!!Tilsidst en status på Pretty as a Peacock: Jeg har fundet fejlen - det var et manglende omslag - og jeg er heldigvis i fuld gang igen. Jeg er på række 108 ud af 218 og har 331 m på pinden. Det er virkelig sjovt at strikke og jeg har meget svært ved at lægge det fra mig, når jeg først går i gang :-) Billede følger snarest, men det er ærlig talt svært at få det bredt ud til fotografering med alle de masker på en forholdsvis lille rundpind.