29. juli 2008

Novemberkulde

... mon ikke overskriften kan tiltrække et par stykker derude!

Nå, men jeg tør godt forestille mig en våd, kold, mørk novembermorgen (måske fordi, der er så laaaaang tid til), som vil blive helt, helt anderledes i det øjeblik jeg slynger min Ente om halsen :-)Efter påfuglen synes alle projekter hurtige og lette! Enten har været ren hyggestrik. Et enkelt og delikat lille hulmønster, der ikke kræver den store koncentration og så dog. Når jeg har tænkt tanken "let, piece of cake" så sker der et eller andet med min hjerne og fejlraten stiger !! Måske fordi "let" betyder "mindre opmærksomhed" :-) Påfuglen fik trods alt opmærksomhed hele tiden!Fakta: Ente sjal (efter påfuglen tillader jeg mig at kalde det et tørklæde :-))

Design: Lotte Kjær

Længde: 1,80 m (opskriften foreslog 1,30 m)

Garn: Entrådet Mohair, farve 1132 (75% mohair, 25% merino) købt på Lotte Kjærs stand på Saltum Uldfestival. Anvendt: Knap 100 g.

Pinde nr. 4Margery var jeg også fast besluttet på at få færdig. Et forstykke blev det til, inden jeg opdagede, at Elsebeth Lavolds bog "The take five collection" VAR BLEVET afleveret på biblioteket! Det må være varmen, øv, øv. Og den er lånt ud igen, så der går et stykke tid, før Margery får ærmer. MEN, MEN. Så er der jo dejlig plads til nye projekter. Mere om dem senere :-)