20. juni 2010

Danseskørt?

Jeg synes, der er lidt salsaskørt over min nye nederdel. Der er rytme i den ;-) Den svinger og svajer, når jeg går og jeg kan næsten ikke lade være at tage et par dansetrin. Den er ovenikøbet usædvanligt lækker at ha´ på. Der er dømt sommerhit. Billederne her blev taget i formiddags, derfor uden den sol, der lige nu velsigner Nordjylland.


Garnet er i særklasse - økologisk soja, bambus og bomuld - lækkert blødt, men alligevel fast i strukturen og med en smuk, blank overflade. Striberne kalder jeg en uventet bonus, for jeg troede, jeg købte cremefarvet garn, men som I kan ane er det selvstribende i creme og svag gul - husk det, hvis i besøger Duddine på Fur, tag altid garnet ud i dagslys, for at vurdere farven, for man tager let fejl i den dunkle lade ;-)


Mon ikke vejrguderne nu har forstået, at de er nødt til at lade sommeren komme? Inspirationen fik jeg fra Gitte, der spottede denne overskønne nederdel først og som har lavet et dejligt eksemplar i grå.

Jeg vil meget gerne lave en mere og tror jeg har garn liggende til projektet, men jeg kunne faktisk også finde på at lave en vintermodel - jeg tror modellen vil gøre sig i en uld-silke blanding. Under alle omstændigheder er den hyggelig at sidde med, glatstrik rundt foroven og et simpelt hulmønster afrundet med en flæse forneden - ikke noget, der kræver den store koncentration - bare ganske rart at lade tankerne løbe imedens.

 Og til slut vil jeg vise, hvad Jane har sendt mig - tænk, jeg vandt hendes give away ;-) det skal bruges til et par rigtig sommerpuder - tak, Jane :-)


Faktaboks
Design: Kat Coyle: Indigo Ripples Skirt
Garn: Biosoja, Linea Pura, Lana Grossa: 40% soja, 34% bomuld og 26% bambus - altsammen økologisk :-)
Garn fra lager: Ja
Anvendt: 276 g
Farve: Creme og lysgul, selvstribende
Købt hos: Duddines vævestue Fur (sommeren 2009)
Pinde: 4
Str. Mellemting mellem S og M
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jeg begyndte med maskeantal til str. medium, men har nærmere lavet udtagninger svarende til en størrelse small. Jeg ville gerne ha´ den blev sådan lidt pencil-skirt agtig med flæse forneden.
Løbelængde: 100g = 220 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 607,2 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 20193 m
Anvendt garn i år: 5kg og 893 g