27. juni 2009

Min mands drømmescenarie

er naturligvis at blive iklædt en helulden sweater i 28 graders varme! Nu har jeg strikket den, så må han også stille op. Det manglede da bare :-)

Uanset tropevarme overfor merinould, så synes jeg, det er en særdeles flot herresweater. De hænger som bekendt ikke just på træerne, men i Annette Danielsens bog Strik naturligvis har jeg da i det mindste spottet éndnu en udover Vandløb, der vises her, nemlig Frost (og vi ser her bort fra ALLE de kvindemodeller, jer gerne vil strikke). Mon ikke Frost bliver projekteret en gang til vinter?

Snoningerne er rigtigt tre-dimensionale og vanvittigt flotte og jeg har været fantastisk godt underholdt, medens jeg strikkede. Dog synes jeg, at der i høj grad mangler et diagram i opskriften. Snoningerne løber over 12 pinde og det tog særdelses lang tid at huske dem udenad, fordi de kun er beskrevet i tekst. Opskrifterne er næsten for detaljerede og tekst-tunge efter min mening, men hvis du følger dem nøjagtigt får du et absolut perfekt resultat.

Som enhver, der følger med her, har bemærket, er Vandløb det første strik, der bliver færdigt i lang tid. Og det har sin årsag. Der er sket store ting i vores lille familie, for både min søn og svigerdatter har afsluttet deres universitetsstudier og kan nu begge kalde sig "Civilingeniører i Sundhedsteknologi". Fem års hårdt slid er slut og forude venter friheden i form af sommerferie. Champagnepropper er sprunget og kransekager delt rundt indtil flere gange, så de er blevet behørigt fejret. Vi er alle så glade på deres vegne, det er pokkers godt gået :-)

Og så en meget vigtig ting: I dag er det præcis et år siden, jeg begyndte at "strikke-blogge". Det absolut bedste, der er kommet ud af det, er min kontakt til "Strik-in-gruppen", der består af Irene, Tine, Gitte, Nynne, Berit, Fru Kahr, Helle, Mariann og Birgitte og Mette som ikke har en strikkeblog, indimellem Fru Svit, og endelig Linda som vi aldrig har mødt. Jeg er altid fuldstændig "høj" efter et møde med de fantastiske kvinder :-) De er inspirerende, så det grænser til det farlige og SÅ dygtige strikkere, at jeg må bøje mig i støvet!

Og så er jeg også helt forundret og beæret over at møde alle jer i den virtuelle verden, Tak, fordi I gider læse med her og tak fordi I laver så interessante og inspirerende indlæg :-)

Jeg kunne lave en produktstatus på denne årsdag, men jeg forsøger at blive mere proces-orienteret. Så jeg vil ikke lave lister over mine færdige strikprodukter det sidste år, men hellere fokusere på mine absolut tre yndlinge. Jeg bruger ALT, hvad jeg strikker, men selvfølgelig opstår et par yndlinge. De kommer her: Pretty as a peacock, som har varmet mig foran computeren gennem de lange vintermåneder, Margery, som har taget opmærksomheden fra mangen en dårlig hårdag og endelig den røde silke , der bare er helt fantastisk og har været brugt hundrede gange :-)

Jeg må dog også lige erindre Eastlake og egentlig kan jeg slet ikke stoppe her, for de er allesammen så dejlige, alle de trøjer og strikprojekter, der er røget af pindene. Jeg er glad for hver og én, men nu må jeg stoppe, for at fortælle, at jeg holder sommerferie i HELE juli, så derfor vil indlæg kun forekomme meget sporadisk og jeg er heller ikke sikker på, hvor mange af jeres meritter, jeg vil kunne kommentere. Men tro mig, jeg følger med og kommentarer vil følge - senere :-)

Rigtig god ferie til vi ses igen!

FaktaBoks
Design: Annette Danielsen: Vandløb
Garn: Lucca , 100% Merinould, anvendt: 500g
Farve: ub09
Købt hos: Garn.dk
Pinde: 4,5
Str: Large
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Modellen er MEGET "Slim Fit". Jeg var bange for, at den var for lille til min mand, men det gik lige !!