6. november 2009

At købe garn er sundt

.... Det har jeg lige bevist. Lige inden jeg skulle ud på min sædvanlige 5 kilometers løbetur i det nordiske mørke, kom posten med denne kasse

Jeg skyndte mig at pakke ud og blev så fuldstændig begejstret og høj over indholdet, at jeg gennemløb min rute et helt minut hurtigere end min seneste rekord. Sådan! Sikken en gulerod. Hvis det ikke er bevis, så ved jeg ikke. Det kunne dog også være gået helt galt, for jeg var så langt inde i fantasierne om, hvilke julegaver jeg skulle i gang med først, at jeg kun var få cm fra at dratte ned i et ordentligt vejarbejdshul. Var jeg havnet der, er jeg ret sikker på, at det havde udløst et besøg på skadestuen. Nå, men det gjorde jeg jo ikke og derfor kan jeg vise, hvad jeg lige har købt hos Markno.

Kan du ikke godt forstå mig, når du ser indholdet? Som sædvanlig, når jeg går amok i en garnbutik, er det ALDRIG min egen skyld ;-) Denne gang skyldes det Britts fantastisk, flotte Hundertwasser-sokker. Da jeg så dem, blev jeg samtidig opmærksom på, at jeg aldrig har prøvet Opals Hundertwasser garn. Og det er jo noget rod!

Det gik også op for mig, at jeg kun har strikket et eneste, sølle par sokker i 2009 og jeg har ikke engang fået taget et billede af dem endnu. Så der måtte handles. To sokkebøger er bestilt hjem, for nu skal jeg dælme lære at strikke "Toe-up" og to på én gang, på to rundpinde og hvad har vi! Meeeen det bliver nok ikke før i juleferien. For der venter bestillingsarbejder og julegaver forude. Heldigvis er en stor del af det indkøbte beregnet til julegaver, dog ikke så mange sokker. Mere kan jeg naturligvis ikke sige.

At jeg ikke har handlet hos Markno før, er en stor fejl. Det er jo ikke fordi, jeg ikke har fået adskillige vink med en vognstang, bl.a. fra Merete, der ofte har nævnt butikken, for ikke at nævne alle de fantastiske bloggere, der har strikket både hele og halve kongeriger, men jeg har bare aldrig fået kikket nærmere på siden. Jeg er SÅ begejstret over udvalget af overlækre strømpegarner - der er alt, hvad hjertet kan begære af flerfarvede garner, også til mine Jean Moss projekter.

Først var jeg lige ved at købe ind i England, for jeg fandt Hundertwasser garnet til særdeles lav pris, men det er nu engang sådan, at jeg altid hellere vil støtte en dansk garnbutik, hvis det på nogen mulig måde kan betale sig. Det viste sig, at fragten udgjorde en særdeles stor post hos det engelske firma, så det fik mig til at undersøge det danske marked og her dukkede Markno op. Jo, vel var det dyrere, men udvalget var så meget større, desuden langt mere eksklusivt og endelig fik jeg min pakke allerede dagen efter jeg havde bestilt. Det er en konkurrenceparameter, der betyder rigtig meget for mig, det er ikke altid, jeg gider vente de 8 dage, det tager for en pakke fra UK. 

Ham her fulgte iøvrigt gratis med:


Ja, nogle vil kalde det salgsgas. Jeg elsker det - og jeg kalder det bare kundepleje :-) Det er første, men langt fra sidste gang, at jeg har handlet hos Markno.

Nu vil jeg slå op til årets første julegave - i det nye garn - for jeg skal ha´ et enkelt og simpelt projekt med til strik-in i morgen hos Birgitte (der ikke blogger), så der er plads til snak. Sikken en weekend, hvor jeg bare glæder mig :-)

Var der nogen, der sagde garnlager? Nej, vel? Det her kan næsten ikke nå at komme på lager, før det er strikket op ;-) Ha´ en rigtig god weekend derude :-)