31. december 2012

Status

Jeg tror aldrig, jeg er gået ind i et nyt år med mange spændende projekter på pindene. Det har været dejligt at give kreativiteten og glæden fuldstændig frit løb, men nu er tiden også kommet til at afslutte. Det plejer at gå helt af sig selv ved at ét projekt tager over og bliver strikket færdigt og sådan fortsætter det til bunken er tom eller et nyt projekt trænger sig på. Et godt bud på det første, der bliver færdigt kunne være Diesel fra bogen Råt og Godt. Desværre har jeg ikke kunnet tage et bare nogenlunde anstændigt billede i dette mørke, men kan røbe, at den bliver strikket i originalgarnet Isager Tweed i en smuk blå.

Strikkeåret 2012 vil jeg afslutte med et udvalg af alt det spændende der er på pindene. Jeg fik ikke strikket så meget som jeg plejer, til gengæld knoklede jeg igennem på arbejds- og uddannelsesfronten og nåede mine mål. Det har været hårdt, men også dybt tilfredsstillende. Og nu til sagen:
Trøje med Fletværk fra Aagaard Tekstilhåndværk i Hurup. Strikket i 2 tråde uld fra samme sted. Farven er betagende blå og gengives ikke helt optimalt på billedet.


Annette Danielsens Frost - og ja, det er det andet ærme, så den begynder at ligne noget, der snart kunne blive færdig. Den har også kun været 2 år undervejs :-) Strikket i lammeuld fra Filcolana og 1 tråd Isager Alpaca 1


Annette Danielsen Mig - er kun nået til taljen, men glæder mig meget til at strikke det fine fletmønster. Strikket i 2 tråde bomuld/uld fra Rasmilla og 1 tråd lace cashmere fra Fur. Den bliver virkelig blød og lækker.


Bente Geil No 8 - ja, den har ligget stille et stykke tid, men er rigtig hyggelig at sidde med og kræver ikke det store tankearbejde, så den skal nok blive færdig, når først, jeg får fingrene i den igen. Strikket i Geilsk bomuld/uld.


Kjole med hulmønster fra Naturlig Strik - den forventer jeg mig meget af og glæder mig til at koncentrere mig om. Jeg strikker den i 1 tråd lammeuld fra Filcolana og 1 tråd Isager Alpaca 1. 

Annette Danielsen Vandløb - det er min absolutte herre-yndlingstrøje og den er så skøn at strikke. På forespørgsel fra min yngste søn, der ellers aldrig har villet ha´ striktrøjer før - føles som lidt af en sejr ;-) Strikket i dejlig uld fra Garnudsalg - garnet virket lidt krads, men har et meget smukt farvespil og jeg forventer, at det bliver lækkert og blødt, når det bliver vasket.

Sey-fas tørklæde fra Perlestrik i Hjørring til min svigerdatter i julegave - hun måtte nøjes med et billede, for det er jo langtfra færdigt. Heldigvis er hun sådan et tålmodigt menneske :-)

Det må vist være nok til en nytårskavalkade - I skal jo heller ikke indvies i alt, vel ? ;-) 

Den mest triste og sørgelige hændelse i 2012 var Irenes død. Hun er savnet, men huskes hver gang pindene bliver løftet og trådene grebet.

Den allermest glædelige og fantastiske hændelse i 2012 var Lillefrøs fødsel. Hun er lynhurtigt blevet det centrum som hele verden drejer sig om :-) 


Hun er smaddersvær at fotografere, for hun har altid fart på - det er sjældent at jeg når at stille ordentligt skarpt ;-)

Med dette vil jeg ønske jer alle et rigtigt godt nytår - gid I må nå jeres mål. Tusind tak for alle kommentarerne og dialogerne i årets løb. Det er sådan en berigelse at dele sin interesse med andre :-)