31. maj 2010

En forlænget weekend på Fur

.... var lige dét, der skulle til ovenpå det flop af en restetop, der kom ud af vaskemaskinen torsdag aften. Efter vask havde de blå farver blandet sig med de hvide, så de hvide striber ikke længere var hvide, men grålige og de hæklede kanter flossede.

Jeg gider ikke engang give den en faktaboks og heller ikke afskrive garnet på lageret. Måske bruger jeg den som gulvklud på terrassen - for jeg er faktisk blevet rigtig olm ;-) Jeg har brugt en del tid på den og den så fantastisk ud inden den kom i vaskemaskinen!

Ærgrelsen varer heldigvis ikke længe, når man kan spadsere en tur på Fur i solnedgang, omend skyerne ihærdigt forsøgte at dække solen, det bidrager nu kun til den i forvejen dramatiske natur.

Alle der læser med her, ved at jeg har tabt mit hjerte fuldstændig til den ø, så det behøver jeg ikke bruge mange ord på igen.


Dog må jeg lige nævne, at hos Lisbeth Klode (hende med merinoen og mohairen) kan man bestille tapas - altsammen hjemmelavede produkter fra kvæg og lam, inkl. brød og rødvin. Så har Lisbeth det klar (næsten;-)) når du kommer derover. Det kan kraftigt anbefales. Lørdag aften spiste vi på Fur Strandhotel, hvor de bla. har verdens bedste fiskefrikadeller

og så fik vi naturligvis søndagsfrokostbuffet på Fur bryghus, hvilket ikke kan anbefales, hvis man vil undgå at spise for meget ;-)

Købte jeg garn? Faktisk meget behersket vil jeg sige - først og fremmest købte jeg en gave (pudse, pudse glorie), så købte jeg en enkelt spole Silkcashmere hos Duddine. Hun er en rigtig ildsjæl og kan fortælle ALT om alle de nye garner hun har taget hjem, f.eks. possum (enormt blødt og lækkert), bisongarn (ekstremt lækkert og ekstremt dyrt, 300 kr for 100g), majsgarn som jeg kom til at købe 10 nøgler af i en uimodståelig himmelblå farve, men meget mere om det en anden gang. Hun gør også rigtigt meget i økologiske og bæredygtige garner og har hun tid fortæller hun gerne og længe. Jeg elsker simpelthen at komme i den totalt overfyldte lade, hvor der altid venter noget nyt og spændende :-)

Jeg er naturligvis kommet håbløst bagud i blogland, medens jeg været væk og ikke mindst væk fra computeren og jeg har fået denne award ikke mindre end 8 gange, så det er jo den rene oscarfest ;-)


Jeg siger tusind tak til Garn og glas, Emmy, Fru Westerskov, Nørklekonen, Rie, Ann, Faster Mette og Dorheivalo.

Jeg følger op på det her med awards i et senere indlæg, hvor der forhåbentlig også kan vises noget mere vellykket strik. Synes Ann har skrevet et rigtigt god indlæg om emnet, selvom jeg dog kun lige har nået at skimme det. Nu vil jeg nærlæse det og opdatere mig hos alle jer andre. Jeg glæder mig til at se, hvad I har bedrevet.

Ha´ en rigtig god aften :-)