17. maj 2009

Saltum Uldfestival 2009

Advarsel: Dette er et MEGET billedtungt indlæg :-)Og så viser det alligevel kun et ganske lille udpluk af dét, der foregik på Saltum Uldfestival.

Udstyret med egen private fotograf, der havde fået instrukser om at "filme" alt, som jeg udviste interesse for, kunne jeg koncentrere mig om selve indholdet: Stemningen, garnnørderne, designerne og garnet :-) Jeg havde en rigtig hyggelig eftermiddag i Saltum, hvor jeg fik en ordentlig én på opleveren. Først vil jeg præsentere Shaun (opkaldt efter filmhelten "Shaun the sheep"). Han skal fremover bræge højt, hver gang mit garnlager forøges til det pinlige. Jeg er sikker på, han er den rette til opgaven: Ingenting slipper uset forbi de øjne:

Han er "født" af Joan Löhning der også laver høns, se bare her:
Her står Shaun sammen med sin flok, inden jeg onde menneske, skilte ham fra den.

Videre gik det mod Bente Geils stand. Af en eller anden grund får jeg aldrig købt noget hos Bente Geil, det er ikke fordi jeg ikke kan lide hendes ting, men den model, jeg skal strikke, er åbenbart ikke opfundet endnu.


Til gengæld kommer jeg ofte til at købe noget hos Lotte Kjær, hvor jeg i år købte et kit til "In & Out" og en "Luftig trøje". Begge dele og det fantastiske garn skal nok blive behørigt præsenteret, når jeg begynder på projekterne. I kan se den "luftige trøje" lige til venstre for mig, det er den lyslilla sag.


Jeg følger nøje med hos Gitte, der altid har blik for det smarte og velsiddende og i øjeblikket har gang i "Kjole med bobler", så da den hang lige for næsen af mig på ginen, måtte jeg bare ha´ den med også. Den er designet af Bente Rønberg. Det er den lilla kjole med det grønne bånd omkring.

Jeg forelskede mig også i "Nederdel med kiler" dog i knap så farverig udgave som den du ser herJeg har valgt en kombination med kiler i to farver.

Jeg rundede af med lige at købe nogle knapper hos Birthe Sahl
Og sluttede med en lang gåtur på Saltum strand, hvor der er så dejligt højt til loftet. Det var en fantastisk eftermiddag :-)
Herefter er det vist på tide med nogle restriktioner for garnbudgettet - hvis der er nogle derude der kender et afvænningscenter for garn-a-holics, må I endelig lade mig det vide!