5. februar 2012

Det er godt gjort

... at jeg skal blive syg, før der er lidt tid til at lave et indlæg. Jeg har været nødt til at lægge mig på langs med feber - den længe ventede advarsel fra kroppen, fordi jeg har gang i for meget! Det er meget længe siden, jeg har været offer for en virus, så nu vælger jeg den positive tilgang: Jeg har mulighed for at blogge noget af det sidste, der blev færdigt i 2011. Trøjen til min søster, Annette Danielsens Livø.


Desværre ikke nogen forrygende billedkvalitet - og jeg fik kun taget det ene billede. Da jeg, som sagt, ligger i sengen (fik I den? Der er faktisk brug for lidt medfølelse her ;-)) kan jeg ikke komme i nærheden af mine garnbanderoler, så faktaboksen må følge senere, Jeg kan dog nævne, at jeg har strikket i håndfarvet uld fra Marianne Svit - jo, det er faktisk lagergarn ;-) og Isager Alpaca2 indkøbt til formålet hos Ho-strik. 

Og så skal I da ikke snydes for et billede af sokkerne - det ene par var faktisk halvkiksede, det lykkedes mig at strikke én størrelse i skaftet og en anden i foden, men som I ser blev de superanvendelige alligevel - også selvom der ikke var nok garn til skafterne (de grå) ;-)


Faktisk har jeg også strikket en kjole i ren Alpace på p. 2,5, men har ikke fået taget billeder. Så den må vente til bedre tider.

Ellers er jeg i gang med "det hvide sæt" til farmors lille frø, men det er nu engang totalt umuligt at strikke i bomuld, medens feberen hærger. 

Håber I holder jer friske og raske derude :-)