15. april 2016

Taljekort cardigan

Min Kim Hargreaves Captivate blev strikket på rekordtid og sådan går det ofte, når jeg beslutter mig for, at der er et eller andet strik, jeg skal have på til en bestemt lejlighed. Så kan det jo kun gå for langsomt.


Jeg var ikke vild med at strikke på den i begyndelsen, fordi der er omslag og sammenstrik af masker på alle pinde, men det endte med at der kom så meget flow, at jeg slet ikke lagde mærke til det. Jeg er fuldstændig vild med det færdige resultat. Jeg elsker kombinationen af kjole og taljekort cardigan og Captivate skal blandt andet bruges til min nye kjole.


Monteret med de fineste knapper - naturligvis fra Birthe Sahl :-) Jeg var lidt betænkelig ved om de blev for tunge, da Captivate mest vil blive brugt åbentstående, men de vejede ialt mindre end et sæt perlemorsknapper, så det var ikke noget problem. Heldigvis, for de er simpelthen så smukke :-)


Ellers bliver der knoklet på en poncho til min yngste svigerdatter og naturligvis april måneds sjal og sokker + et par bomuldsprojekter, det er vel forår ;-) En arbejdsom weekend venter forude, der er haveprojekter, der SKAL ordnes på trods af den lovede regn, men der bliver heldigvis også tid til hygge og strik hos Lilli i morgen.
Her et detaljebillede fra Captivate fyldt med angorahår fra min dejlige kat - hun er også meget vild med strik - godt at der findes fnugruller, dem bruger vi mange af her i huset ;-)


Ha en rigtig dejlig weekend derude - må I få masser af strikketid :-) Jeg glæder mig til at se Wilder :-)Faktaboks
Design: Kim Hargreaves: Captivate - fra bogen North
Garn: Færøsk Junik, 100% uld (sig mig, er det helt udgået, eller?)
Garn fra lager: Lagret i hvert fald seks år, så det er en god årgang ;-)
Anvendt: 200 g
Farve: Marine med et tvist af lilla
Købt hos: Noda - færøerne (desværre eksisterer den ikke mere)
Pinde: 2,5 og 2,75
Str. Small
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger: Jeg elsker korte cardigans i tynd uld. Intet er mere anvendeligt til kjole. Og så er det et lækkert overskueligt projekt