18. november 2008

Den første julegave

.....er færdig og det kan jeg jo sagtens påstå, når jeg ikke kan vise den frem :-) Men der er altså en stor risiko for, at den, der skal have gaven kikker med her. Heldigvis skal jeg også lave gaver til nogle, der aldrig kommer her forbi, ellers kunne det blive en noget trist fremvisning i den næste måned: En række billedløse indlæg, hvor jeg praler af alt det, jeg har nået, uden ordentlig bevisførelse :-)

Det er en af de større gaver/opgaver, der er færdig - ja, jeg ved det, det kan jeg jo sagtens sige - men jeg kan i det mindste vise, hvad den er strikket i.
Silkbloom, som er helt betagende og fåes i de mest fantastiske farver. Bare se med her. Det blev købt i Kolding og det var meget svært for mig "bare" at nøjes med den flotte røde her. For der var en helt fantastisk lys grå og en meget smuk lilla og ... og .... Silkbloom består af 45% morbærsilke og 55% blød, blød merinould. Det er virkelig et luksusgarn i særklasse. Nu kan jeg selvfølgelig ikke sige noget om, hvordan det bliver i brug, men jeg har de største forventninger. Strikkeglæden var i hvert fald helt i top, det er SÅ blødt, det er lækkert vamset (selvom det ikke er tykt) og det er blankt og har det der helt eksklusive look. Jeg har strikket på pind 4.

Derudover har jeg kæmpet med at trevle et tørklæde op, der var næsten færdigt - og ja, jeg er begyndt på det igen - men mere om det, når der er noget at vise frem :-)