3. august 2010

Kim Hargreaves: Arielle

Men først lidt om en skøn pakke, der kom her til morgen. Ekspederet med lynets hast af Slavi , for jeg bestilte garnet i går - og så betaler han ovenikøbet fragten, hvis købet er på over 400 kr. Det kan vi lide :-) Det hele fint pakket ind i sort silkepapir og med vores allesammens yndlingsdyr som logo :-)

Garnet er Cascade - lækker merinould i den lidt kraftigere slags . Der skal bl.a. strikkes Rambling Rose Cardigan til Kristine og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang. Hvorfor bl.a? Prøv lige at se på den her farve - jeg siger dig, den er endnu smukkere i virkeligheden og jeg måtte ha´ et par bundter ;-) Det var slet ikke meningen, men frk. selvdisciplin er sendt i retning af Hobro. Jeg synes i det hele taget, det er spændende garner Slavi tager hjem og er meget spændt på at følge med fremover.

Men nu til Arielle, der er en rigtig lækker sommersag fra Kim Hargreaves. Fra hendes skønne Misty bog, hvor der er mange modeller, jeg skal ha´ strikket. Som Jette har gjort mig opmærksom på - mange af dem kan også med fordel strikkes i uld - så den bog kan holde længe ;-)


Naturligvis med de raffinerede små detaljer, der er så kendetegnende for hendes design. Igen en model, hvor du begynder med at strikke et skød i en elegant "hulmønster-rib" og derefter tager masker op til resten af toppen.

Derudover er den forsynet med de fineste små vingeærmer


Det er en gave til min svigerdatter og jeg regner med den skal følge med hende og min søn, når de rejser til b.la Arizona her midt i august. Jeg er helt sikker på den beskytter både mod Rattlesnakes og andet ørkenkryb ;-)

Siden sidst har jeg været til dejlig strik-in hos Gitte, som jeg i mit stille sind kalder den fantastiske bager. Derudover er hun jo også en fantastisk strikker, men det ved I jo allerede :-) Hun havde bagt "styrkende gurkemejeboller" (og nogle helt fantastiske tærter, for ikke at nævne kagen) og de virkede ;-) Her er hun igang med at studere gavebordet, bemærk lige den raffinerede top

Selvom jeg var træt, fordi jeg havde været på skolebænken hele dagen forinden, så tog jeg glad og styrket derfra. De kvinder er det rene energiboost - ligeså godt som en Smoothie, ikke Irene?


Faktaboks
Design: Kim Hargreaves: Arielle fra bogen Misty
Garn: Alberte Håndarbejde, 100% bomuld
Garn fra lager: Nej, garnet er indkøbt til formålet.
Anvendt: 224g
Farve: Army, nr. 770
Købt hos: P&P, Vejgård, Aalborg
Pinde: 2,5
Str. XS
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jeg har strikket hele trøjen på 2,5 i stedet for at gå op på en p. 3. Det passer bedst til min strikkefasthed.
Løbelængde: 100g = 330 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 739,2 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 21580,2 m
Anvendt garn i år: 6kg og 279 g