22. februar 2015

En nem lille sag

..... og så dog! Den begyndte som en helt anden model, nemlig Annette Danielsens Indlandsis - men allerede efter 1. mønsterrapport var jeg klar over, at det mønster simpelthen var for træls at strikke - i hvert fald lige nu. Det hindrede mig dog ikke i at strikke en mønsterrrapport mere, før jeg pillede op ;-) Jeg havde bare brug for en enkel bluse til min nye nederdel og så faldt jeg over denne i stedet:


Den stammer fra et Hendes Verden hæfte jeg fik af min søster og nej - den blev ikke helt så enkel som jeg havde håbet. Ærmekuplerne måtte jeg bruge temmelig megen kreativitet på, for der var fejl i opskriften - antal indtagninger og maskeantal tilsidst passede overhovedet ikke sammen. Dernæst var jeg nødt til at lave en ekstra hulrib-indsats ved brystet ellers ville taljestykket være endt deroppe!;-)


Men historien endte godt, jeg er glad for min nye bluse i skarp turkis. Garnet har været Irenes -  og jeg skrev lidt om det, den dag jeg påbegyndte projektet. Det er Isager Tvinni i en nu udgået farve - det blev købt på vores tur til Fanø og Irene og jeg diskuterede mere end en gang, hvor forargeligt det var, at en så smuk, klar farve nu udgik af Isager Tvinni paletten :-) Irenes absolutte yndlingsfarve var som bekendt turkis og deri kunne jeg jo kun erklære mig enig ;-)


Ferien er ved at være slut, den er nydt i fulde drag med hjemlige sysler, masser af motion og der er blevet strikket rigtig meget :-) Jeg har slået op til adskillige nye projekter, selvom jeg egentlig skulle færdiggøre igangværende projekter - lyder det bekendt? :-) Jeg har egentlig slet ikke lyst til at blive klogere :-)


Tak for alle jeres kommentarer til Lillefrøs tunika og medfølelsen i forbindelse med min kat. Hjertelig velkommen til nye læsere (hvis du som ny læser vil have besøg på din blog, så læg en kommentar, jeg kan simpelthen ikke nå at følge med hos alle).

Ha´ en rigtig dejlig søndag derude - her skinner solen fra en skyfri himmel :-)

Faktaboks
Design: Tillæg til Hendes Verden nr. 2, 2011
Garn: Isager Tvinni, 100% merino uld
Fra lager: Arv fra Irene
Anvendt: 147 g
Farve: Stærk turkis, nu udgået
Købt hos: Købt på Fanø - kan ikke lige huske navnet på butikken i skrivende stund
Pinde:  3
Str: M
Ny teknik: Nej
Bemærkninger: Jeg har stadig garn tilbage og overvejer en lille Kim Hargreaves cardigan fra North hæftet - 147 g til en bluse, det er jo ikke meget :-)