18. april 2014

Lady Love mini :-)

Så blev det påskeferie for mit vedkommende også og den startede godt ud med pasning af Lillefrø, der overnattede til i dag. Farmor må efter en noget urolig nat konstatere, at hun er for gammel til det natteroderi - tror der skal soves til middag, inden eftermiddagens løbetur ;-) Lady Love mini er klar - den var hurtig og sjov at strikke.Det har været et skønt strikketøj, det var sjovt at lave den om til tumlingemodel. Jeg brugte ingen tid på udregninger, men sjussede mig lidt frem undervejs, nu havde jeg jo også lige strikket en voksenmodel og det drog jeg stor nytte af. Jeg lavede knap så brede vendestrik-paneler og dermed bliver der også flere "bobler". Lillefrø synes iøvrigt de er sjove at hive i. Ud af ca. 1000 billeder (ahh, måske en anelse overdrevet) lykkedes det mig at tage 2, der blev nogenlunde skarpe. Med et motiv, der flytter sig konstant, bliver det nærmest umuligt.


Jeg har hæklet små vingeærmer, da jeg syntes det blev lidt for meget med hele ærmer og bobler på sådan en lille kjole.


Lillefrø ville ikke have den af igen, så det betragter jeg klart som et succeskriterie :-)

Alpacatrøjen går rask fremad og så har jeg fundet endnu et par sommerprojekter frem - snart går starten til Karen Noes blomstertunika i flot sommerrød. Med det lidt kølige påskevejr tror jeg, der bliver plads til en del pinde - jeg har i hvert fald ikke så meget lyst til at gå i gang med såning eller udplantning af krydderurterne - sådan noget skal gøres på en varm og livgivende solskinsdag :-)

Tak for alle jeres søde kommentarer til Lady Love 2 :-)

PS: Og så må jeg vist til at passe på, at det hele ikke bliver lidt for nørdet med de samme kjoler til hele familien ;-)

Faktaboks:
Design: Karen Noe: Lady Love - her omregnet til tumlingestørrelse
Garn: Rustik naturgarn, 58% Bourettesilke og 42% merceriseret bomuld fra Karen Noe
Garn fra lager: Rester fra Lady Love 1
Anvendt: ca. 100 g ialt og der er stadig over 100 g tilbage af den røde! Det er ret meget garn Karen Noe foreslår i opskriften.
Farve: Rød nr. 10 og Blåbær nr. 26
Købt hos: Karen Noe Fanø Festival 2011
Pinde: 3,5
Str.ca. 2 år
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger:  Jeg kunne sagtens have lavet 3 vendestrikgrupper i hvert panel ligesom på voksenstr. men endte med 2. De små vingeærmer er blot hæklet med fastmasker som viste sig at falde bedst ind i den øvrige struktur. Hvis jeg skulle lave noget om, skulle det øverste stykke måske have været en anelse kortere.