19. april 2013

Lillefrø bolero og så lidt om årets flop

Hun gør det igen og igen. Op - ned. Op - ned. Lillefrø er blevet grebet af Squats og hun træner i al sin vågne tid :-) Nu er hun blevet så dygtig, at hun kan gøre det op ad en lodret flade. Farmors sofa er et godt sted og så er der samtidig nogle skygger, man kan fundere over.Hele den lille 9 måneders krop bliver trænet i en grad, der kan tage pusten fra enhver og er nu spækket med muskler, der gør Lillefrø klar til den helt store transformering: At blive et væsen, der går på to ben ;-) Indimellem glemmer hun, at hun kun er 9 mdr. og står helt uden at holde fast i noget. Det er en fuldstændig vidunderlig gave at få lov at følge hende. Jeg elsker dagene med hende, hvor alt andet bliver lagt tilside (det gør man jo, når man står med verdens centrum i armene ;-)) og hun repeterer livets mening for mig.


Den lille bomuldsbolero har jeg længe haft kik på og jeg har strikket den svarende til ca. str. 1 år. Den er strikket i tykkere bomuld end i opskriften og jeg har sjusset mig temmelig meget frem og lavet en del om i forhold til originalen. Det er næsten også lykkedes mig at lave v- udskæring, selvom det overhovedet ikke var tilsigtet ;-) Den er lidt stor endnu, men jeg tror den bliver et hit. De fine ugleknapper er arv fra Irene og på den måde bliver hun ved med at være en del af det hele.

Årets store strikkeflop er Diesel fra bogen Råt og Godt - det er blevet et stykke stort, uformeligt strik, der til nød kan bruges i haven. Jeg har ikke helt overholdt strikkefastheden, så fiaskoen må jeg således helt og aldeles tilskrive mig selv! Jeg er bare ked af, at jeg fik monteret lynlåsen - ellers ville jeg helt klart trevle op. Det er Isager Tweed og et ganske lækkert garn. Nu får den lov at ligge, så må vi se, om jeg orker at trevle op på et tidspunkt.


Mine besøg i blogland er sjældne og derfor kostbare - der er intensiv eksamensforberedelse forude. Men der skal jo trods alt også være pauser og lige om lidt skal jeg rundt og se, hvad I har produceret siden jeg var her sidst.

Ha´ en rigtig dejlig weekend :-) Jeg ved ikke med jer, men jeg er ved at udvikle en kraftig aversion mod vind! Min kano kan heller ikke lide den!


FaktaBoks
Design: Lene Holme Samsøe fra Sandnes Hæfte nr. ?? (er for tiden udlånt, info følger senere)
Garn: Tissa, 100% bomuld fra Lang Yarns
Fra lager: JA
Anvendt: ca. 200 g
Farve: Rød
Købt hos: Markno, for meget, meget længe siden
Pinde: 4
Str: ca. 1 år
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jeg har stort set lavet alt om, for at tilpasse til tykkere garn og pinde, så modellen er blevet mindre rundskåren end originalen.

Diesel fra Råt & Godt, design Susanne Øland. Strikket i Isager Tweed, den mindste str. forbrug ca. 350 g