8. november 2009

Winter Mystery Shawl 2009

Sidste (og første) gang jeg meldte mig til en såkaldt KAL fik jeg lavet dette her:
Og det var så underholdende - for det første ikke at kende resultatet på forhånd - for det andet gik der sport i at få strikket hver uges "clue" så hurtigt som muligt. Derfor har jeg lige meldt mig til WinterMysteryShawl, der begynder den 19. december. Lige til juleferien. Det koster $6 denne gang, men det synes jeg kun er særdeles rimeligt for et lækkert sjalsmønster.

Om jeg har lace garn på lager? Ja, mon ikke. Bla. ren cashmere som godt kunne gå hen og blive udvalgt til dette projekt. Vil du også være med?

Strik-in og de sølle sokker

I går bød dagen på strik-in og det er jo altid hyggeligt, selvom vi kun var ca. halvdelen af hvad vi plejer. Vi var på besøg hos Birgitte (der ikke blogger) i hendes fine nyrenoverede hus med den mest vidunderlige udsigt. Da Birgitte ikke har en blog, besluttede jeg at tage et par billeder, men de blev desværre ikke særligt gode, uskarpe næsten allesammen.


Vi blev vartet op i alle ender og kanter af værtinden, der sidder her til venstre og strikker på et dejligt lilla sjal. Tak for god forplejning og hyggeligt selskab, Birgitte :-) Beklager billedkvaliteten!

Måske kan du ane den flotte udsigt ud over de åbne vidder på billedet her.

Og nu til noget helt andet. Som jeg skrev i forrige indlæg, har jeg kun strikket et par sokker i år og det er på tide det bliver dokumenteret. Særligt kønne er de ikke og da jeg sagde det til min mand, måtte han jo spørge: Benene eller sokkerne? ;-)

Faktaboks
Design: BC sokker - gratis sokkeopskrift - helt enkle sokker
Garn: Sock Wool, 75% superwash uld, 25% nylon
Anvendt: 64 g
Garn fra lager: Ja
Farve: sw18, Efterårsblanding
Købt hos: BC Garn
Pinde: 2,5
Str. Herre
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Ganske hæderligt at strikke med, men jeg synes ikke farveforløbene er særligt kønne.