1. marts 2015

Ugens produktion

Ingen større projekter er hevet op af kurvene i denne uge, men til gengæld har jeg puslet med en række småting og dermed skrevet et par garnrester ud af lageret :-) Der er ikke noget som en lageroprydning og -tælling, der kan animere til at bruge lidt fra lageret ;-) Her vil jeg gerne fremhæve, at jeg i år faktisk allerede har strikket 2116 g lagergarn op og kun indkøbt 300 g (glimmergarnet til Lillefrøs tunika), så lidt ros er vel på sin plads, ikke? ;-)


Det er egentlig utroligt, hvad man kan få udrettet med et par timers strikmeditation hver aften: To halsrør, 1 par pulsvarmere, 1 pandebånd og 1,5 hyggesok ;-) Pandebåndet (dropsmodel) er til Lillefrø - der var 50 g glimmergarn tilbage og jeg tror der er nok til et matchende pandebånd til dukke Tulle


Til halsrørene er brugt nøjagtig 100 g Silkbloom til hver - jeg gik hårdt efter at få brugt garnet til sidste stump - det ene strikket i brombærmønster og det andet i hulmønsterrib - de skal begge bruges til værtindegaver.


Torsdag aften blev der dog også tid til at strikke lidt på Fiskekutter, idet den bød på uventet dejligt selskab hos Lone, der inviterede til farvelstrik mellem flyttekasserne. Sammen med også Didde, Charlotte og Lilli blev jeg lige ladet godt op til resten af ugen. Vi kommer til at savne Lone i strikkegruppen, men de kan desværre ikke undvære hendes arbejdskraft på Sjælland.


Hyggesokkerne (uden billede) er strikket i resterne af den råhvide Fairytale alpaka og helt vidunderlige til en aften i sofaen - bløde og lækre. Opskriften findes i bogen Islandsk strik. Pulsvarmerne er endnu et par forkortede Ginger fra Helga Isager strikket op i en rest Fame Trend.


Jeg har i skrivende stund hentet denne skønne model af Charlotte Tøndering op af kistens dyb. Den blev købt på Fiberfesten i Ry sidste år, så hvad er mere passende end at forsøge at gøre den færdig til Fiberfest 2015 som jo foregår i Ry på lørdag, den 07.03. Nu må vi se om jeg når det. Jeg glæder mig rigtig meget, ikke mindst til at hilse på nogle af alle jer. Jeg skal ikke deltage i workshops, men bare sidde og strikke sammen med Mona og Lilli, så der bliver tid til en bette sludder :-) Kommer du forbi? :-)

Ha´ en dejlig søndag derude, her skal der trylles lidt med kost og spand ;-)

PS: Jeg mødte hende her på gårsdagens gåtur på Ajstrup Hede - det er så første gang, jeg har set en hugorm i februar :-)