4. maj 2009

Sidste års model

...kan sagtens gøre sig her på bloggen. Jeg jager ikke nødvendigvis efter det seneste nye, men det jeg synes, der er sjovt at strikke og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at det er klædeligt ;-) Det er blevet til en sommertop fra DROPS sommerkollektion 2008.
Den er strikket med to tråde af en bomulds/hør blanding fra lageret. Jeg forventede mig ikke det store, garnet er meget billigt og jeg troede, at det måske ville blive hårdt efter vask, men jeg er blevet positivt overrasket og har fået en skøn blød top som nok skal blive brugt rigtig meget her i sommer.Mønsteret er enkelt og kan sagtens strikkes til lidt fjernsyn.

Jeg har gang i en frygtelig masse projekter og er blandt andet gået i gang med en kjole i råsilke fra Marianne Svit. Hun har ikke så mange farver, men sælger til en god pris og jeg faldt for den, der kaldes blå. Hvilke farver vi kan lide er vel ofte bestemt af, hvilke farver der klæder os og jeg skal helst ha´ klare farver. Råsilke, som jo er meget mat (hvilket bestemt er en del af dets charme) kan ofte virke lidt grumset i farven og således også denne blå. Men den ligger indenfor "mit" farveområde og jo mere jeg strikker med den, desto mere forelsket bliver jeg i den. Jeg håber på at få en rigtig lækker kjole ud af det. Jeg ELSKER råsilke, det er noget af det mest behagelige at have på om sommeren.
Jeg bruger dog allermest tid lige nu på at gøre en fødselsdagsgave færdig. Jeg kan ikke sige så meget om den, for modtageren kan finde på at kikke med her. Men det er strik på store pinde, så det går forholdsvist hurtigt. Jeg strikker i gennemsnit "en del", ryg, forstykke, ærme, pr aften, men det er jeg også pisket til, for jeg er kommet i gang alt for sent.

Jeg er også næsten begyndt på Hug - mit næste flerfarvede Jean Moss projekt, der skal strikkes i vanvittigt lækkert garn fra England, men det vil I helt sikkert komme til at høre mere om. Når jeg siger næsten betyder det, at den er i mine tanker, jeg har ikke slået masker op endnu :-)

FaktaBoks
Design: DROPS top, nr. 101-23
Garn: Uspecificeret meget tyndt garn - 50% hør, 50% bomuld, 2 tråde, anvendt 186 g
Farve: Turkis
Købt hos: BC Garn
Pinde: 3,5
Str: Small
Ny teknik: Ingen