29. juni 2013

De kender mig :-)


De kære kvinder. Jeg har sådan savnet dem, men pludselig var huset fuldt (selvom der manglede et par stykker), for de fylder virkelig - altså på den gode måde ;-) Gaven stod Tine for og hun har valgt helt udsøgt kvalitet og så meget af den, at der kan blive et hvilket som helst projekt ud af det, som jeg måtte ønske.


Det er helt fantastisk lækkert og der skal tænkes godt og grundigt over, hvad det skal bruges til. Det er fra Fandango ligesom det uundværlige tilbehør


Tusind tak for den fine gave og jeres dejlige selskab - tiden gik alt for hurtigt :-) Der er jo ikke andet for end vi må se at få arrangeret den tur til Fur :-) Og endagsturen til Fanø ;-) Og ..... Og ..... ;-)


Birgitte (uden blog) er dybt koncentreret, medens Berit forsøger at følge med i, hvad der sker på den anden side af bordet, hvor disse dejlige damer sidder


En  god gammel veninde sendte mig dette kort, fordi vi har mistet kontakten. Det sker indimellem, for vi bor langt fra hinanden. Jeg har sendt dig en sms, Merete og håber på vi ses i 2013 :-)Tina - jeg har forsøgt at kommentere hos dig adskillige gange, men der sker absolut ingenting, min kommentar forsvinder bare igen. Har villet sige, at du syr noget fantastisk fint børnetøj i nogle lækre stoffer :-)

Nu vil jeg med Anders og Anne på sommerferie. Jeg lider stadig under eftervirkningerne af en lungebetændelse, der har lagt mig ned siden jeg var til eksamen. Jeg bliver hurtigt træt og derfor kan jeg ikke forestille mig en bedre lørdag aften end i selskab med de to ude i sommerlandet, som må vente lidt på mig endnu.

Ha en dejlig weekend derude :-)