13. august 2009

Drops Pigecardigan

Det er garnet, der gør denne lange pigecardigan til noget særligt. Den blødeste alpaca strammet op med den fineste mohair/silke tråd. Bedre kan det ikke blive.
Det er faktisk første gang, jeg har strikket med Garnstudios Kid-Silk og jeg er ovenud begejstret for blandingen af mohair og silke. Sådan en blanding befinder sig i den dyre ende af skalaen, men er det hele værd. Kombineret med den bløde Alpaca, ligeledes fra Garnstudio har det givet strikkeglæde langt ud over det sædvanlige.
Trøjen er endnu et af feriens projekter og har været færdig længe. Det er en gave til en god venindes datter, der selv har været med til at vælge model, farve og knapper. Det var ikke let at bestemme sig for knapper, men lige præcis disse blev valgt, fordi de passede sammen med den unge dames sølvhalskæde. Hvis jeg er heldig, får jeg et billede med både den og trøjen på :-)

Nu med indhold:
Ellers er jeg ved at pakke strikketasker (ja, nu har jeg jo to ;-)), for på lørdag skal jeg til strik-in hos Nynne og der er jo mangt og meget, der skal vises frem og diskuteres. Jeg glæder mig som sædvanligt helt ustyrligt :-)

FaktaBoks
Design: Drops model nr. 112-38
Garn: Drops Alpaca, 100 % alpaca og Drops Kid-silk, 75% mohair, 25% silke
Garn anvendt: 200 g Alpaca og 75 g Kid-silk
Farve: Lyseblå alpaca, fv. nr. 6205 og blå Kid-silk, fv. nr. 08
Købt hos: Garnlageret, Silkeborg - strikkenyheder.dk
Pinde: 4,5
Str: Bredde 7-8 år, længde 9-10 år
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Ren nydelse fra start til slut. Jeg går og pønser på at lave en voksentrøje i samme blanding.