1. december 2012

God timing

.... må det siges at være. Min nye, varme hættetrøje blev klar til mødet med Kong Frost :-) Den trofaste læser vil vide, at jeg har strikket den 2 gange før i forskellige udgaver, der kan ses her og her. Denne gang syntes jeg, den trængte til lidt pynt, så jeg har tilføjet kvast og lidt simpelt broderi,


Det er en simpel og meget anvendelig model som jeg bruger rigtigt meget på mine vandreture. Denne gang har jeg kun syet 1 knap i og den er lidt for lille - så næste gang min vej går forbi Birthe Sahl må jeg have en større knap.


Jeg syntes også lige broderiet skulle gentages et enkelt sted på forsiden og er ret tilfreds med resultatet. Det er detaljerne, der er prikken over i´et :-)


Hvis der er vind, er den lidt for kold at have på alene, på trods af at den er strikket i tyk Uld/alpaca, men det fandt jeg løsningen på sidste år. Jeg købte nemlig en tynd, men vindtæt frakke 3 numre for stor, for at jeg kunne have plads til tykke strikketrøjer under - hvem andre end en hardcore strikker kan finde på det? ;-)

Ha´ en rigtig dejlig weekend derude. Jeg kommer rundt og besøger jer i løbet af weekenden :-)


Faktaboks
Design: Drops - model 109 - 8
Garn: Drops Andes - 65% uld, 35% Alpaca
Garn fra lager: Nej
Anvendt: Ca. 900g
Farve: Lilla
Købt hos: Netgarn, Århus
Pinde: 8
Str.M
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger: Originalen er strikket i Eskimo, der også er et rigtig dejligt garn, men jeg er faldet totalt for Andes, der er super vamset, blødt og lækkert. Strikkede en superlækker trøje i det til min svigerdatter sidste år og svor at jeg ville strikke i det igen ;-) Og så var der endda 25% rabat ;-)  Originalen har flere knapper, men som tidligere skrevet kan jeg godt lid, at der kun er knapper foroven.