2. marts 2013

Fridag i godt selskab

Jeg har været til workshop i vævestrik hos Ellen Holm og sikken en dejlig måde at bruge en fridag på.

Selskabet, og ikke mindst frokosten som Ellen havde lavet til os, var helt i top - og jeg blev godt udfordret rent strikkemæssigt - læs: fik ikke lavet ret meget, fordi jeg havde så travlt med at snakke med alle de andre. De var faktisk ret urolige, hvis jeg skal sige det rent ud ;-)

Jeg begyndte på tre forskellige strikkeprøver, men det lykkedes mig kun at færdiggøre én, så den MÅ jeg vise frem! Vævestrikmønsteret Lænke - her strikket på p. 2,5 og fortsat på p 3. Ja, indrømmet - ikke det mest komplicerede, men smukt er det da!


Mønstrene Parket Gulv & Swiss Check lykkedes det mig at forkludre helt og aldeles, men mon ikke jeg får styr på dem i sofaen i aften, hvor jeg kan sidde i fred og ro :-) Her er et par stemningsbilleder. Som det kan ses var koncentrationsniveauét højt - i hvert fald, når der skulle tages billeder ;-) Bemærk alle Ellens fine vævestrikprøver i forgrunden og den meget smukke udgave af Hvirvelstrøm.


Jeg mødte bl.a Mona, Karin, Lone, Birthe og  Anette samt en række gæve kvinder uden blog. Tusind tak for dejligt selskab :-)


Tusind tak til Ellen for en aldeles dejlig og lærerig dag og en superb frokost, der bestod af lækre tærter og salat med perlebyg.


Nå ja, jeg fik selvfølgelig også købt 4 af Ellen Holms opskrifter. Så der er basis for at komme i gang med noget nyt! Når engang tiden tillader det.

Ha´ en god lørdag aften derude :-)