7. juni 2009

Jeg begynder og begynder

...på det ene projekt efter det andet i øjeblikket, så der bliver ikke så meget færdigt lige for tiden. Jeg er inde i en helt utrolig energisk og produktiv fase og forelsker mig i den ene model efter den anden, samtidig med, at jeg er begyndt at designe "en lille ting" :-) Jeg nyder hvert sekund, lægger ingen begrænsninger på mig selv, jeg ved af erfaring, at tiden til afslutning nok skal komme. Så her kommer en foreløbig status.

De første gange jeg kikkede i Anette Danielsens bog kunne jeg ikke se modellerne. Måske fordi jeg havde hovedet fyldt af så mange andre modeller, jeg gerne ville strikke. Har du prøvet det? At være midlertidigt blind? Jeg kunne da godt se, at der var nogle fine ting i bogen, men ikke noget jeg skulle strikke. Så lånte jeg bogen på biblioteket og fik øje på Vandløb, Tidsel, Sommerfugl, Cumulus, Årringe, Eng etc. etc. Jeg måtte i gang! Jeg er begyndt på Vandløb til min mand og har netop strikket ryg og forstykke sammen. Bogen har jeg nu selv købt af Irene.Årringe er også kommet på pindene, men bliver strikket i en bomulds/hør blanding, der ikke er helt fantastisk at strikke med, så den kører temmelig langsomt.
Jeg har fundet garn frem til Sommerfugl, men har endnu ikke slået op. Derimod er jeg på vej med en Ente2. Et tørklæde fra Lotte Kjær, der i lilla udgave blev vinterens absolutte hit og nu må gentages i yndlingsfarven turkis.
Så er der jo Mystery Shawl KAL, jeg er håbløst bagefter med Clue 3, selvom clue 4 var tilgængeligt i går, men der skal nok komme et meget smukt sjal ud af anstrengelserne engang med tiden. Det er efterhånden også nogle særdeles lange omgange, jeg nærmer mig de 400 m og ved nu, at der vil være 687 m ved sjalets afslutning - så det kan godt tage sin tid!Sidst er jeg begyndt på Norah Gaughans Ashbury i bomuld og den er også, nå ja, turkis :-)I næste uge går starten på en Uhura sommertop til min svigerdatter og en dropscardigan til en venindes datter, så hvis der er stille her på bloggen, så ved du hvorfor!

Og så må jeg jo lige slutte af med at vise, hvad jeg fik i fødselsdagsgave i går. Først lidt lacegarn til endnu et sjal i en fantastisk håndfarvet lavendel/lilla farvekombination.


Og så to herlige bunker uld og alpaca- den ene i en farvekombination, der ses meget sjældent her på bloggen - sådan lidt gylden, mosagtig, men det skal blive til en dejlig hættetrøje, denne gang til mig selv. Men mon ikke, jeg venter lidt med at begynde på den ;-)


Ha´ det godt, til vi ses igen ;-)