8. oktober 2011

2 uger efter Fanø

... er det vist på tide, at jeg får lavet et indlæg. Mine indtryk er blevet fordøjet i hverdagens centrifuge og jeg er kommet frem til, at det er en oplevelse, der sagtens kan tåle gentagelse ;-) Huset, vi boede i - venligst udlånt af Irenes veninde - er med i mange af strikkesøstrenes indlæg, men de strikkende kvinder her i vinduet er vel symbolet på dét, det hele handler om, så I får det lige en gang til.


Motion blev der ikke så meget af som jeg gerne ville (selvom frø-fangning hjalp en del på kvoten;-)), men på de ture, jeg trods alt fik gået, blev jeg mødt af dette syn i hvert eneste vindue og hvert eneste hus - kvinder travlt optaget af pindene, udveksling af ideer og analyse af verdenssituationen.


Overalt på øen faldt man bare i snak med andre strikkere, hvorend man satte sig for at hvile, samtidig med at øen var én lang catwalk for det allerfineste strik :-) Jeg fik også hilst på rigtig mange bloggere og det er altid en oplevelse helt for sig - Dejligt at hilse rigtigt på jer, det var meget, meget hyggeligt :-) Men der var desværre også rigtig mange, jeg ikke fik hilst på, så næste gang må det organiseres lidt mere - ligesom jeg gjorde med Kirsten - vi mødtes ved festivalteltet og fik en bette snak - bl.a. om Kim Hargreaves :-)

Aftenen før afgang til Fanø blev jeg færdig med min Baby-Camomille - strikket i resterne fra Tankestreg, tilsat en tråd lace-cashmere. Den blev spændt ud og blev glemt, men godt det samme, for vejret var jo mildest talt fantastisk den weekend og slet ikke egnet til halstørklæder :-) Jeg har længe ønsket mig en lidt mere tørklædeagtig udgave af Camomille og synes, den er blevet perfekt i størrelsen. Den er uden kvaster i første omgang, men jeg pønser på at strikke dem, ligesom Britt


De allersidste rester er blevet til et par Ginger og der var faktisk ikke lace-cashmere nok til at gøre begge færdige. Sidste del af den ene handske er derfor strikket med 2 tråde Tvinni og dét kan ses, men de kan vel altid bruges i haven! Moralen er, at det er en god ide at veje garnet og dele det i to, hvis man altså skal strikke to ens - noget jeg normalt altid gør, men denne gang var jeg sikker på, at jeg havde nok garn ;-)En væsentlig del af strikkefestivallen er garn-shopping og næsten alle mine opsparede kroner blev lagt på Karen Noes stand. Det er ingen hemmelighed, at jeg er blevet meget betaget af Rustik, som jeg brugte til min Juliekjole, så jeg købte ind til en rød Lady Love - begyndte også på den, men måtte trevle det hele op igen, fordi jeg ikke kunne få fred for de alt for støjende strikkesøstre ;-) Derudover købte jeg 10 nøgler Country Casual - den lækreste uld-silkeblanding som jeg næsten ikke kan vente med at strikke af. Bemærk at jeg her bevæger mig i det røde og lilla - ikke blå!


Jeg fik også købt uld-angora (lækkert, lækkert) til Rosalinde og strikket 15-20 cm inden jeg valgte at pille den op, fordi jeg ikke tror, jeg kan forliges med kraven - jeg vil enten strikke en helt anden model, eller også vil jeg lave en anden krave, men det bliver ikke lige nu. Jeg er KÆMPE fan af Karen Noes garner og har besluttet, at jeg må besøge hendes butik en dag - for standene på Fanø var generelt ALT, ALT for små, så de arme forhandlere ikke kunne ha´ særligt meget med og vi strikkere ikke havde nok at vælge imellem og heller ikke kunne komme til for hinanden!


Stålgarnet røg også i posen, fordi jeg så sådan et fint tørklæde, der kunne trækkes i form og Isagers Alpaca har man jo altid brug for lidt ekstra af - måske bliver det alpaca-tråden i Eskildsø - hvem ved?

Jeg rundede af med lidt garn til næste års sommerkjole


Denne gang fik jeg virkelig nydt stemningen og shoppet igennem. Næste gang vil jeg meget gerne deltage i et par workshops, så jeg også får lidt ny viden med hjem :-)

Tilsidst en stor tak til Irene og Michael for deres organisering og planlægning af turen og den overdådige menu - inkl. champagne som her er klar til at blive åbnet.


Og nu må jeg på besøg i blogland og læse de 5000 indlæg, der ligger og venter ;-) - ha en god dag derude :-)

Denne gang uden faktaboks, men jeg kan garantere at alt mit indkøbte Tvinni til Indigo nu er anvendt til Tankestreg, Camomille og Ginger tilsat resterne af den Lace-Cashmere jeg brugte til Camomille den Anden ;-)